• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prskalice

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,091
Probaj bez crijeva okretati da čuješ ima li zvuk usisavanja, ako nema treba otvoriti bočno i pogledati ventile i membrane. Na svakoj strani su dva ventila ,tlačna membrana i još jedan trokutasti prsten. Screenshot_20250513-211102_Chrome.jpg Screenshot_20250513-211029_Chrome.jpg Screenshot_20250513-210750_Chrome.jpg

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
41
DIgnuo sam ju dok kardan radi i skinuo crijevo od usisa. Čuje se unutra nešto ali kad začepim rupu dlanom nema ama baš nikakvog ni najmanjeg vakuma a ona mora povuć vodu odozgora. To mi je čudno napravljano jer stari je imao kžk sivu koju je nažalost u napadu ludila prodao pa sad ja moram smeće kupovat nakon 5 godina i na njoj se voda sljevala kroz filter sa donje steane spremnika u pumpu što mi je puno logičnije.

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
41
Svaka čast i puno zahvaljujem svima na trudu i volji za pomoći. Jako ugodno sam se iznenadio na ovom forumu. Dobio sam još savjeta i uputa u privatnom razgovoru sa jednim iskusnim članom pa kad stignem s posla ako ne zaglavim do mraka počinjem sa rasklapanjem pa kako bude. Svakako javim dijagnozu i terapiju a možda i još koje usputno pitanje. Da, rekao mi čovjek da tu nema brige oko uvlačenja. Ako je sve ispravno povukla bi i iz bunara.

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
41
Pozdrav ekipa. Moja nesretna prskalica ima simptome sa nejasnom dijagnozom. Možda sutra budemo pametniji. Neće sama povući vodu a kad sam nalijo vodu sa šlaufom direkt u usis počela je izbacivat vodu gdje i treba ali je i nabila pritisak u usis nazad toliko da je prasnulo na gumicama ventila na spoju usisa sa glavama. Uz pomoć forumaša u dugotrajnom i iscrpnom privatnom razgovoru puno stvari je jasnije ali ona najvažnija nije kristalno jasna a to je u čemu je kvaka. Sumnja pada na ispravnost ventila i očajno stanje gumica. Tražio sam ventile u obližnjem dućanu i na web shopu poznatijih trgovina ali ništa. Stoga molim pomoć ako tko zna gdje bi se mogli kupit ventili pumpe prskalice rau 50l. Unaprijed zahvaljujem a kolega mikke je već u raju jednom nogom.

Tu od
1 Tra 2020
Poruka
94
Ekipa pozdrav
Moze pomoc
Biardzki prskalica 400 litara pumpa radi odlično i nabija tlak super kad radi mjesac, ali kad okrenem na grane ne mogu dobiti pritisak veci od 1 bar u čemu bi mogao biti problem, kako regulirati preko regulatora?

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,246
Pa tlak se regulira onim kao kotačićem,mora na onom velikom ventilu ručka biti u gornjem položaju a sekcije otvorene

Najnoviji postovi

Na vrh