• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Evo ja sam danas malo bil v gacije....
100_0211.jpg

100_0212.jpg

100_0213.jpg

100_0209.jpg

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
kako je ljepo kod vas nema snjega možete raditi kako oćete a kod nas nemožeš nikamo od snjega i ja bi morao u šumu a neda vrijeme.

A

AGRIPLUS65

Guest
kako je ljepo kod vas nema snjega možete raditi kako oćete a kod nas nemožeš nikamo od snjega i ja bi morao u šumu a neda vrijeme.

bas i nije vidis da je sve na brdu rusano,ozgora je otpustilo a ispod smrznjeno iz drage nejde ni prazan ak ne potrefim.

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
I ja sam danas bio u šumi rušili agaciju,pa na kraju završil na hitnoj na šivanju jer sam se zarezal motornom pilom,sva sreča kaj sam se samo malo okrznul.:roll:

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Da to je susedova prikolica za gnoj.Valjda Sipova?
Vozil sam sad prvi put na njoj pa nisam previše tovaril, a i teren je dost loš.
Al mislim da bi stalo 3 m.
Inače mi se ne čini loša prikolica!Samo bi trebalo kočnice porihtat!
Nažalost nemam Svoje prikolice pa se služim sčim stignem!

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
I ja sam danas bio u šumi rušili agaciju,pa na kraju završil na hitnoj na šivanju jer sam se zarezal motornom pilom,sva sreča kaj sam se samo malo okrznul.:roll:

Kam si se zarezal?
Ajd da čujemo kaj se desilo!

V

VTZ

Guest
I ja sam danas bio u šumi rušili agaciju,pa na kraju završil na hitnoj na šivanju jer sam se zarezal motornom pilom,sva sreča kaj sam se samo malo okrznul.

Dobro je ak je samo površinska ozljeda, pa neće biti nikakvih posljedica! Jel noga u pitanju?

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
vidio sam u prodaji pantalone koje navodno štite od zarezivanja , rade na fazonu vlakana , slično kao pancir

dali neko zna nešto više o njima ?

V

VTZ

Guest
vidio sam u prodaji pantalone koje navodno štite od zarezivanja , rade na fazonu vlakana , slično kao pancir

dali neko zna nešto više o njima ?

Postoji jako puno takvih modela, na zapadu to u šumi nose praktički svi, i profesionalci i amateri, jedino što baš nisu jeftine...

1702.jpg

Evo i testova :)

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Ah-FmYnaIWw&NR=1&feature=fvwp[/YT]

[YT]]http://www.youtube.com/watch?v=sFBMA0lWoAM[/YT]

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=VNi8Xg51o1s&feature=related[/YT]

Posljednje uređivanje:

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Postoji jako puno takvih modela, na zapadu to u šumi nose praktički svi, i profesionalci i amateri, jedino što baš nisu jeftine...

postoje hlače za šumarstvo,kod nas u šumariji svi sjekači nose takve,imaju neka posebna vlakna nosio sam ih i ja dosta je teško i mislim da je kum rekao da u trgovini koštaju oko 1500kn.Kum je kupovo od šumarijskih sjekača na crno za nekih 500tinjak kuna.

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
Kam si se zarezal?
Ajd da čujemo kaj se desilo!

Kaj da velim dok sam obrezival vrh granja nakon kad smo porušili drva malo sam se pokliznul i izgubil ravnotežu pa sam malo zarezal lijevu nogu ispod koljena vrhom motorne pile.Teren je dosta nepristupačan i pod velikim nagibom,dobro je prošlo na kraju svega! :)

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
Dobro je ak je samo površinska ozljeda, pa neće biti nikakvih posljedica! Jel noga u pitanju?

Ma ništa strašno posjekotina je malo ispod koljena na ljijevoj nozi,sreča je kaj sam pilo sa manjom motornom pilom i rana nije duboka,nezanm kaj bi bilo da sam pilo sa velikom! :mrgreen:

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Kevlar, vlakna, čelične mrezice i niti .Firma u kojoj radim proizvodi zaštitne cipele za šumare .
Proces proizvodnje zahtijeva da se presiječe i prereže matreijal dizajniran da se ne može presječi i prerezati .:(

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Kevlar, vlakna, čelične mrezice i niti .Firma u kojoj radim proizvodi zaštitne cipele za šumare .
Proces proizvodnje zahtijeva da se presiječe i prereže matreijal dizajniran da se ne može presječi i prerezati .:(

koliko koštaju takve čizme?

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
pozna pozna , zato i možeš da su kurčiš sa 8 metri , natovari 8 metara tek osječene cerovine pa da vidiš kako škripi sve što postoji i što ne postoji na traktoru :rolfer:

za 542 i ovo dosta

Najnoviji postovi

Na vrh