kako je ljepo kod vas nema snjega možete raditi kako oćete a kod nas nemožeš nikamo od snjega i ja bi morao u šumu a neda vrijeme.
Evo ja sam danas malo bil v gacije....
Evo ja sam danas malo bil v gacije....
I ja sam danas bio u šumi rušili agaciju,pa na kraju završil na hitnoj na šivanju jer sam se zarezal motornom pilom,sva sreča kaj sam se samo malo okrznul.:roll:
I ja sam danas bio u šumi rušili agaciju,pa na kraju završil na hitnoj na šivanju jer sam se zarezal motornom pilom,sva sreča kaj sam se samo malo okrznul.
vidio sam u prodaji pantalone koje navodno štite od zarezivanja , rade na fazonu vlakana , slično kao pancir
dali neko zna nešto više o njima ?
Postoji jako puno takvih modela, na zapadu to u šumi nose praktički svi, i profesionalci i amateri, jedino što baš nisu jeftine...
Kam si se zarezal?
Ajd da čujemo kaj se desilo!
Kevlar, vlakna, čelične mrezice i niti .Firma u kojoj radim proizvodi zaštitne cipele za šumare .
Proces proizvodnje zahtijeva da se presiječe i prereže matreijal dizajniran da se ne može presječi i prerezati .
pozna pozna , zato i možeš da su kurčiš sa 8 metri , natovari 8 metara tek osječene cerovine pa da vidiš kako škripi sve što postoji i što ne postoji na traktoru :rolfer:
koliko koštaju takve čizme?