• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Trazim tanjuraču 32-36 diskova prednost nosenoj 32 diska, ako ima sta rabljeno da je koliko toliko ok stanje i neka pristojna cijena pa napisite. Volio bi cuti vasa misljenja oko izbora, usput treba je vući traktor 105ks a parcele su vecinom bez poljskih puteva i problem je okretanje.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Trazim tanjuraču 32-36 diskova prednost nosenoj 32 diska, ako ima sta rabljeno da je koliko toliko ok stanje i neka pristojna cijena pa napisite. Volio bi cuti vasa misljenja oko izbora, usput treba je vući traktor 105ks a parcele su vecinom bez poljskih puteva i problem je okretanje.

Prednost bi dao tanjurači od 32 diska,jer je nošena i za taj traktor je solidna veličina,s lakočom bi je nosio i u veča brda bi ju mogao vuč bez greške

K

Kataklinger

Guest
neki mi kažu da pre sitno radi te da nije preporučljiva za ratarstvo,vec za povrtlarstvo.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Prodali smo staru rotodrljaču i kupili novu.

Širine je 3m:
sezona-2011-foto_13023700_17421657_18535132.jpg

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
nece li ti 3 m biti puno?
kako to da nisi isao na 2,5m i lift gore?
cija je to drljaca? marka?

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Stigla je! :supz:
I odmah je za MF-a skopčao!?! ccc :madmana: ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
nece li ti 3 m biti puno?
kako to da nisi isao na 2,5m i lift gore?
cija je to drljaca? marka?

Dali če bit puno čemo vidjet.
Išao sam na 3m,jer če kasnije bit veči traktor koji če moč radit s 3m kombinacijom..
Firma je Marguč iz Slovenije,i sama drljača se zove Marguč Tekoma.

@dino:MF se ne srami ni jednog posla tako ni nošenje drljače 3m:supz:

Marguč je dosta ozbiljna firma i zadovoljan sam..
Brana plačena u petak,danas prije podne dovežena doma.:gitarist:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
takvu istu si i imao prije ako se ne varam?
koliko kosta to zadovoljstvo? vjerojatno dosta jeftinije u odnosu na razvikane marke?

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
takvu istu si i imao prije ako se ne varam?
koliko kosta to zadovoljstvo? vjerojatno dosta jeftinije u odnosu na razvikane marke?
Da ,prije sam imao istu samo širine 230..
Cijena sa pdv,carinom i sama drljača je oko 6000e,po meni dosta realna cijena.
Evo i web stranice firme:http://www.marguc-sp.si/

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
i cinilo mi se da sam staru vidio u oglasniku :)
nista, sretno u radu i neka sto prije dodje novi stroj da se ovi "malci" ne pate predugo :D
i da, ajde mi molim te sredi ono sto sam ti poslao pp ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
i cinilo mi se da sam staru vidio u oglasniku :)
nista, sretno u radu i neka sto prije dodje novi stroj da se ovi "malci" ne pate predugo :D
i da, ajde mi molim te sredi ono sto sam ti poslao pp ;)
Ta kaj je u oglasniku nije moja nego od mog kuma koji je kupio skupa samnom prije 8 godina..hehe
Neka se ona samo pokaže dobra i to je to:supz:

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Čestitke na kupnji, bude i Claas mogal s njom, polako ali bude :)

raskooo

Član
Tu od
22 Velj 2011
Poruka
127

bila je jedna od 32 u Tuzli,cijena je oko 1800€...

Najnoviji postovi

Na vrh