• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotodrljače, freze, tanjuraće...

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
ja mislim, ako netko ima toliko volje i želje da to napravi, taj će to i napraviti,sve se može izvesti,samo to ferguson nemože vući, tj bilo koji traktor ispod 60ks na ravnom terenu.

u 1 sporoj nećeš frezati za kukuruz, jer će biti previše sitno, nego u 3 sporoj, a time dobijaš i dobru brzinu za msk, koja na 5km/h najbolje radi,a rasipač bi izostavio u toj priči.

freza nebi izdržala to opterečenje, nego bi trebalo napraviti drugo kopčanje, pa frezu prišarafit za to kopčanje, iza freze sa jednim hidr. cilindrom koje bi podizalo sijačicu, tu se mogu naći i več gotova rješenja od većih strojeva koje samo treba kopirati.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,288
Al ipak,kj je previše je previše,jučer sam se vozil s susjedom baš,imal je 130 il 140 cm maschio i u brdu ga je digala...sad znate kud se radi poljoprivreda,,,po ravnome može svaki...ugl,preveč bude mu to

Miskomoj

Novi član
Tu od
24 Sij 2016
Poruka
9
pozdrav,je li netko zna gdje mogu naci djelove za rotodrljacu maschio HL2300 ? Unaprijed zahvaljujem! ;)

bdXN1xd.jpg

3Jx3pTh.jpg

achtzBX.jpg

Posljednje uređivanje:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Bkl je najjaci sto se maschia tice kod nas, no neznam kako stoje s rezervnim dijelovima za starije modele?

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Ima na njuškalu barem 5 firmi/ljudi koje imaju dijelove, samo treba malo potražit jer cijene se znaju jako razlikovat kao i kvaliteta.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,863
Ja sam dao raditi nove dijelove jer novih (tvorničkih) nema za pegoraro. Ne radim puno ali dura več 5 godina.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,863
Neznam jeli jeftinije kad nema novih djelova za moju Pegoraro. Radili su u Hitneru ali koliko čitam ima ih dosta koji nisu sa njima baš zadovoljni tako da nebi htio da i ti budeš jedan od nezadovoljnih. Ima još jedan u Bjelovaru koji može to raditi ali na drugom kraju grada. Neznam kako se zove. To je bilo prije par godina.
Jesu ono noževi toliko poderani ili mi se samo pričinja ?

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
Ne cini ti se,ako mislis na ove sa gornje slike,ja sam mislio da su na mojoj rd potroseni(20 cm)a sad vidim da su kao novi spram ovih sa gornje slike,

krone

Član
Tu od
14 Pro 2012
Poruka
142
ima u Bjelovaru majstor zove se kušec ja mu odnio prije tjedan dana zubčanike i osovinu od rotodrljače rotoland sve ti napravi

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,863
Ma najbitnije je da može cementirati to šta napravi, da napravi onaj tvrdi površinski sloj. Meni su u hitneru rekli da je to napravljeno ali baš i nije. Svejedno eto dura već nekoliko godina.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kušec napravi bilo kaj, nosi sve na cementiranje u Hitner, radio je meni osovinu za frezu berača, jedini je problem kaj se jako dugo čeka.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Meni je kušec radio zupčanik od rikverca na kombajnu,u par dana je to sve riješio.Evo stigla zamijena za raberrwerkovu roto drljacu.

Prilozi

• 20160127_145328.jpg
    20160127_145328.jpg
    74.1 KB · Pregleda: 147
  • 20160127_145339.jpg
    20160127_145339.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 142

Steff

Aktivni član
Tu od
23 Pro 2010
Poruka
487
Breviglieri, jesi li ju isprobao, kako si zadovoljan?
Koji tip je to, koliki je radni zahvat?

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Probana je,radi tiho i dobro,neznam koj je tip točno,ali masivna je,ima nove noževe,veliki paker valjak,3 m širine,original hidro lift,to sam od kolege kupio,on je uzeo novu.Moj je bila spremna za remont,pa sam ju radije takvu prodao i kupio drugu,s kojom nemam brige,pregledao sam ju i sada samo kopčaj i teraj.

MikiFendt

Član
Tu od
5 Sij 2016
Poruka
72
Pozdrav,u kupnji sam za nekom rotodrljačom.
Tražimo samo maschio i da je 3m i pomogučnosti paker valjak.
Tjerao bi ju Fendt 310,uglavnom tražimo već dost i nikak da naletimo na neku da je baš u dobrom stanju,sve je uglavnom od švercera i sad nek ja znam jel valja ili ne.
Jel ima netko neki savjet na Šta da gledamo pri kupnji još ili zna možda da netko prodaje?

Na vrh