@Muhanicar ama nema veze ako i malo kondenzacije bude pa strune za par godina jebajga stavljacemo novu dasku...mada kako ja to nesto vidim...kondenzacija izmedju drveta i lima celicnog tesko ce da bude i to pogotovo ako drvo ne bude farbano jer pazi drvu upija vlagu ako i dodje vlage izmedju lima i drveta to drvo upije sa gornje strane koja dodiruje lim. kako upije gornja strana vlagu to se onda siri po cjelom drvetu i sa donje strane drvo se samo susi i isparava
U ostalom mogu ja napraviti i samo lim ali onda cu morati stavljati vise profila da mi krivi se lim. Ali o tom potom kazem ti sam sanduk mi je najmanja briga. Meni je najveca briga kako iskombinovati od postojecih profila da napravim finu jaku sasiju koja se nece uvijati i kriviti od tereta i da to sve fino lijepo uspijem povariti u dobre spojeve i da mi spoj prikolica traktor bude neklimav i da nekako sredim taj prenos preko kardana veselog. A sanduk sjediste i ostale sitnice su meni vjeruj mi kasnije najmanji problem iskombinovati...
@Oficir ne odgovori ti meni sta su bolan mackarasi
@Dydy e hvala na linku korisno nema sta pazi 2mm lim celicni je 15 kila znaci 3 kvadrata dodju oko 45 kila, tako da to i nije neki problem na tezinu sveukupnu prikolice. U ostalom i originalna prikolica ima lim ne tovari se teret na bezvazdusni prostor ispunjen gravitacionim poljem hehe sto se mora mora se
@Abarth ova tvoja vala prikolica je totalno nestandardna nema sta pravi si majstor svaka cast za to, takvu izvedbu nijesam vidjao jos po forumu. A jos i aluminijumske felge pa ti si gospodin pravi
reci mi samo koja je dimenzija centralne rude i kako si spojio ta 2 profila sa strane za rudu ne vidi se na slici.
i reci mi kako si to kacenje izveo, malo su mi mutne slike kad uvecam na ovom preistorijskom kompu ali koliko to ovo moje coravo oko vidi ti si i to rijesio ful zanimljivo koliko vidim i medjuploca i prikolica i sa gornje i sa donje strane imaju po 2 ploce znaci klin prolazi kroz 4 rupe jel tako ili se varam?
De poslikaj to malo detaljnije nekad bolan da vidim kako si ti to rijesio...mada taj dio sam vec izradio nekako pa vidjecemo kako ce sluziti.