- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,909
Ako je kod mene puškica visoka 200 mm ( ovo pišem od oka) a kod tebe 100 mm onda ja imam dužu puškicu :lol:a kaj fali ovakvoj home made izvedbi.....:icon_scratch:
Kipa , da . Ali s 12 cola gumama ima manji kut kipe , jer je šasija niža .ovaj dio mi nije jasan,ja imam 12-stice i kipa ok.....
Ako je kod mene puškica visoka 200 mm ( ovo pišem od oka) a kod tebe 100 mm onda ja imam dužu puškicu :lol:
:
i kod mene se već lagano počelo klimati na rudi bez obzira kaj redovito podmazujem,ipak su godine iza njega...klimanje na traktoru manje cak i kada je istrosen i bolcn i ploca...
Prekratki gornji bolcn. Mali zazor izaziva veliki vertikalni hod ručki MTK. To je ono kaj je Puknuti "nazval pljuska konstrukcije na TV-u":
Upravo tako , još klin zavari na ušicu u kojoj se ne okreče jer da si bolje gledao te koje si klimao primjetio bi da ima više lufta u ušicu u kojoj se kline ne okreče nego puškica u kojoj se okreče .E sad ta slika sto si ti slikao...ima i tu neke logike pazi koliko ja to razumijem sto god je taj stift duzi sto god je razmak veci izmedju 2 ploce to je klimanje na traktoru manje cak i kada je istrosen i bolcn i ploca...
Nije kipanje vezano uz dužinu puškica , eventualno uz veličinu guna .i misliš da je zato tvoja izvedba bolja...:icon_scratch:
evo kaj se onda kipalo,ne bi više ni iz tvoje ispalo....wasntme):
i kod mene se već lagano počelo klimati na rudi bez obzira kaj redovito podmazujem,ipak su godine iza njega...
Jebi da malo je to ali da su gume višlje 5 cm kut bi bio malo povoljniji u korist kipanja .
Dobro veliš , treba čuvat leđa .i da,i ako imaš muda da digneš kipu....:icon_lol: