Taj H profil kaj spominjes se inace se naziva I profil,e sad neznam koje je dimenzije,al ak je veci to je dosta tesko al jako ko vrag.
Najjace bi ti bilo da ide skroz al se moze posto nemas duzinu stavi ga od freze do diferencijala a zadnji metar bu drzala drugi dio konstrukcije.
Kad bi tak napravio netreba nikakva ojacanja oko djela gdje dolazi sjedalo jer to rudo koje je u komadu skroz drzi sve i jako je samo ne raditi s trulim materijalom nego sve mora biti zdravo zeljezo ili ako imaas celik jer je zilaviji.
Ako ti je na U profilu cosak spicast to je zeljezo ako je zaobljen onda je celik.
Inace se diferencijal fiksira sa posebnim U selnama i maticama al ga mozes i varit al bi trebalo pazit radi semeringa da ih ne skuris.
Na jednoj maloj tak imam sa selnama spojenu osovinu i drzi vec 25god a vozimo drva i svasta nesto tesko.
Bum ti sutra to poslikal.
Ako zelis da ti bude nesto vislja prikolica ubacis po jedan U profil od 8cm iznad diferencijala i bit ce ti povisena al to moras vidjet sa ravninom freze.
Evo ti slika od moje sumske sa U profilima 5x10x5cm i rudo je 10x10cm,na njoj vozim po 4.5m drva i rudo ne osjeti.
Nemoj gledat velicinu nego samo da si konstrukcijski vidis kak kaj ide i vjeruj jako je!!!
Ja sam radio sve od pomocne sasije od kamiona U profili 5x10x5cm celik.