Ja ti velim kakva je situacija sa tom kosilicom. Ima otvoreno kučište i ne melje naročito travu, slično ko mio honda sa onom svojom rotokosom. Da moraš kositi engleski ljulj od metar visine bio bi problem, ali ovo šipražje ne.Onda je to neki stroj koji jede travu , i kao takvu smjesu pretvara u električnu energiju.
Ako pak NE melje travu, onda se postavlja jedno očito pitanje. Zašto ima dva noža, različitih oblika? Snage ima za odsijecanje trave, ali onda je onaj drugi nož viška, tj. za ukras!
Kućište kosišta je zatvoreno sa tri strane, otvor je samo ispred na kojega travna masa ulazi u kosište. I gdje ta travna masa izlazi? Da izlazi n a prednji izlaz , onda bi dolazilo do sukoba interesa!
Sad sam u Osijeku, ali svakako ću je probati raskopati. Barem da motor odvojim od kućišta i ostalog pa ću onda vidjeti vrijedi li se mučiti ili slati nekome na servis.Nekak mi se čini da nije motor problem. Skini auspuh pa poslikaj klip. Moguće da ga nešto u prijenosu blokira.
Taj tip kosilice baš ne melje travu tak da je pravih 6ks(ta kosilica to ima) dovoljno za odsjecanje tog šipražja.
Zar su stvarno toliko loši? Mislio sam prvo njega zvati jer je najbliži. A kakvi su u Pile&Vile?Domy, moja sucut s Ozimcem.
Radje bi crnom vragu otpeljal nekaj na servis nego njemu.
Reci ce ti da si preslabu mjesavinu koristio.
Ma trebao si je čuti dok je kosila tu travuljagu, ni da štucne, nikakvog gušenja i pada okretaja nije bilo. Ugušila se tek kad sam pobrao žicu od ograde. Gas je uvijek na max i prva brzina, ubrzam samo u nižoj travi.Radilica - klipnjača (i njihovi ležajevi) - klip - karike - cilindar, znači kompletan motor trpi opterećenje koje ne može savladati. Tu kosilicu pogoni dvotaktni motor, i kao takav mora se vrtjeti na određenim okretajima da bi mogao isporučiti potrebitu snagu za zadani zadatak. Može se zaključiti da je motor bio preopterećen, i u tom slučaju dolazi da pada okretaja i sa padom okretaja motor se slabije podmazije i grije.
Naravno da je snaga tog motora dovoljna za košnju, samo je pitanje koliku ukupnu količinu može progutati.
Tako nekako, možda i manje. Zvao tipa koji je prodao kosilicu, naravno izgovara se, ne ide više na teren, prodao auto, nije kod kuće itd. Pas mater...koliko sam ja skužio iz svega, pa taj motor je radio oko 5 sati prije kvara...alooooo...
netko je nekog zahebo prikom kupoprodaje kosilice...složena za udaju!
Evo da i ja malo zakompliciram s ovim boldanim /naglašenim detaljima. Možda su ipak forumašu samo u strahu velike oči.Zaboravio sam gore napomenuti, ona nije stala u radu. Završio sam bio s košenjem, nikakvih čudnih zvukova taj dan nije bilo, potrošnja je isto bila normalna. Sutradan sam htio nastaviti i nisam je mogao pokrenuti pa sam krenuo istraživati što je.
Znamo da špaga za paljene ni ne mrdne, a da se klip miče. Moje razmišljanje ide u smjeru da je neki vrag od tog nereda koji kosi ušao u nutra u uređaj za startovanje motora s špagom i blokirao ga, ili oštetio.Izgleda da mi je ova kosilica prdnula u fenjer. Odjednom je više ne mogu pokrenuti, špaga ni da mrdne. Kada spojim kvačilo za noževe i rukom ih krenem vrtiti, onda čujem da nešto u motoru zastruže kada dođe na određeno mjesto. Kroz rupu od svjećice vidim da se klip miče, više od toga ne. Razumije li se tko u te motore da pomogne? Problem je što nemam kako prevesti do servisa, ove kurirske službe neće voziti. Jedino da unajmim kombi pa odbacim do Ozimeca ili nekoga od vas.
Kolega "javiii seeeee" , naj čekati drugu sezonu...Sad sam u Osijeku,
Ako tko ovdje želi pomoći, neka se javi,