@Lee Champa, u 25 godina imao sam dvije nn kosilice, na guranac i samohodnu, obje sa B&S motorom, na obje je strulo kučište, na samohodnoj se rashrglala getriba nakon 7 godina (plastični pužni prijenos/bez imena proizvođača getribe), oba motora u proljeće nakon godina korištenja su palila i radila kao prvog dana 2~3 poteza špage maksimalno, jednom godišnje zamjenio sam ulje kaj mi ostalo od auta, sviječice sam promijenio preventivno na svakom motoru nakon 5 godina rada-kad sam imao viška novaca za neplanirano potrošiti, moje iskustvo sa B&S su motori za pouzdano korištenje: " bez brige i pameti", jedan susjed ima sve od honde, i trimer i kosilicu, on ima problema sa proljetnim paljenjem a čini mi se i sa pregrijavanjem-uglavnom malo malo ima brige sa motorom/ima , za razliku od mene, drugi susjed se kur.i sa štilovim alatom a ima manje površine od mene i prvog susjeda, ajde budi konkretan sa preporukom, do 450 eura koje kvalitetno kučište sa B&S motorom ima pouzdani prijenos na zadnje kotače, član plus opisuje svoje iskustvo ali opet bez nekih detalja i ništa konkretno,
drazenhonda predlaže konkretno VinGo B&S625E, po slici čini mi se da ima varijabilnu brzinu što ove tri koje sam gledao nemaju, još kad bi znao nešto o njezinoj getribi/proizvođač....
evo pogledao sam 3 kosilice i kod svake sam pogledao detalje koji su mi bitni za novu kupnju, pošto nemam pojma što od toga valja a imao sam problema samo sa tim dijelovima zato tražim savjet i pomoč od vas ovdje na forumu