Pozdrav svima s varaždinskih brega
Naravno, kupnja kosilice me dovela na forum jer moja potraga nije urodila plodom... Pa da pitam ljude s više iskustva i pameti.
Opasno su krenule proljetne aktivnosti a moje 2 MTD kosilice (obje dobivene na poklon, hvala mami i dragom prijatelju
) više se ne mogu nositi sa ovim tepihom od trave. Ustvari jedna još gura a druga je ispružila papke nedavno (nakon više 10 godina vjerne košnje).
Živim na Vž bregima u pretežno vinogradskom području. S obzirom da imam oko 1000m2 za pokositi na ne baš ravnom terenu vrijeme je za nešto ozbiljniji alat jer ovako ubijem i sebe i kosilicu.
Pročačkao sam ovu temu skroz ali i dalje nisam siguran koju uzeti. Htio bi samohodnu kosilicu koja će trajati bar kao ova MTD, da ima jak motor (nekako bi Hondu), pocinčano kućište, kvalitetnu getribu...
Spreman sam i platiti koliko treba ako ću biti siguran da sam s kupnjom kosilice završio na bar 10 godina.
Gledao sam Villager Falcon 6111 H-matic ali nigdje nekih ozbiljnijih informacija o kvaliteti i izdržljivosti iste.
villager.hr
Da li itko ima iskustva sa ovom ili ima neku drugu za preporučiti?
Hvala unaprijed
Boris z brega