Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
da radili su pneumatske samo na nadtlak (tako ima becker), a ne na podtlak kako radi npr. olt
ovo je njihov proizvod, slika govori tisuću riječi da ne moram opisivati na tri stranice
-zbog reducirane gnojidbe, bacao bi gnojivo deponatorima za gnojivo ali ih nemam na sijačici, krećem u nabavku i pitam vas koliko je ovo isplativa kupnja
U vezi Vašeg upita šaljemo Vam ponudu za uređaj za gnojivo:
1. UZG za PSK - 4 8.000,00 + PDV = 9.840,00 kn
Plaćanje: 100 % avans uz odobrenje popusta od 18 % do 15.01.2011.
Ako posjetite naš sajam 18.12.2010. i uplatite iznos do 20.12.2010. odobravamo dodatni popust od 5 % ( sveukupno 23 % ).
Rok isporuke: 15.01.2011. god.
Opcija ponude: 15.01.2011.
Zbog problema o kojima sam pisao u navedenim postovoma planiram potpunu reparaciju OLt- ove siječice za kukuruz MSK2 pa me zanima na što bi trebao obratiti pozornost i što sve izmijeniti??
mislim da je olt bolji imam i 2 rednu i 4 rednu,i siju precizno,na njoj nema puno pametovanja,podmazes sve gdje ima piksne,lance,promjenis sita ako je koje puklo i sijes
novije imaju ulagač gnojiva ispred ulagača sjemena pa se mogu poštelat da gnojivo ide dublje od sjemena. Gnojivo treba ići 5-7 cm dublje i 5 cm u stranu od sjemena a to ni mnoge pneumatske nemogu .
olt msk 4 je dobra sijačica samo sije sjeme na neujednačenu dubinu pa ako tlo nije dobro zagrijano ponik je jako neujednačen.