• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

Č

Čugi

Guest
KRESO kaže:
ja nisam gledao tu majevicu pa me zanima tko ju dila u hr i ima li negdje nekakva stranica gdje se može baciti oko na taj stroj ;)

Obrisan neispravan link.

K

KRESO

Guest
našao sam tu stranicu jučer pa sam ih malo pogledao neizgledaju loše, jel ima tko kakvih iskustava sa njima i po čijoj licenci rade :blackeye

Č

Čugi

Guest
Kod mene ih nema u kraju, ali kažu da su od 2005 godine, posle promene struktura valsnika, sejačice extra kvaliteta i odlične u radu, otklonjeni su svi nedostatci i problemi, dok su one proizvedene pre toga dosta lošije.

K

KRESO

Guest
koliko sam primjetio izgledaju dosta dobro i kvalitetno ,mislim koliko se sa slika da vidjeti ...a ni ostali proizvodi neizgledaju loše , mislim da ako se malo izreklamiraju i ako im je cjena konkuretna da bi mogle imati dobru prodaju kod nas :scratch

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
lani su bile u Gudovcu i mislim da je licenca Nodet kao i olt-ova psk.Čak mi sliči dosta Gaspardu.Vama na istoku nije daleko to je Bačka Palanka.

R

Ratarko

Guest
jd4755 kaže:
lani su bile u Gudovcu i mislim da je licenca Nodet kao i olt-ova psk.Čak mi sliči dosta Gaspardu.Vama na istoku nije daleko to je Bačka Palanka.

Nama na istoku je bliža Italija i Gaspardo nego ta Majevica vjerovao ti meni ili ne .
Za provjeru cijene Gaspardo sijačice za kukuruz trebalo mi je 15 minuta a ponude su stizale na fax. iz nekoliko renomirani firmi koje se bave prodajom polj. opreme ... da ih sada ne reklamiram ... a za ovu Majevicu imate jednog uvoznika koji je mutav kao letva ( sudim na osnovi osobnog iskustva sa njim ) .

P

poljosica77

Guest
Poljoprivrednici!! Imam jednu molbu. Idem u poljoprivrednu skolu i za maturalni rad imam obraditi sijacicu za kukuruz.Nisam bas u prednosti sa literaturom pa vas molim ako je netko zainteresiran da mi napise nesto o sijacicama...npr. kakve vrste postoje,ili bilo sto u vezi sijacica za kukuruz.Eto,ako nesto napisete,mnogo ste mi pomogli.Hvala unaprijed

M

matija

Guest
poljosica77 kaže:
Poljoprivrednici!! Imam jednu molbu. Idem u poljoprivrednu skolu i za maturalni rad imam obraditi sijacicu za kukuruz.Nisam bas u prednosti sa literaturom pa vas molim ako je netko zainteresiran da mi napise nesto o sijacicama...npr. kakve vrste postoje,ili bilo sto u vezi sijacica za kukuruz.Eto,ako nesto napisete,mnogo ste mi pomogli.Hvala unaprijed

ako pročitaš temu od prve do zadnje stranice možeš saznati podosta toga ;)

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Di ideš u poljoprivednu školu?
Tema cijelog maturalnog rada ti je sijačica za kukuruz? Ak je teško ćeš 25 stranica o tome.....

igor_peradar

Član
Tu od
24 Sij 2007
Poruka
277
Šta mislite o ovim sijačicama. AGRIA usk 4, Subotica
Čista kopija OLT_a psk4 navodno sa nekim poboljšanjima, cijena 30000,00kn.

DSC00043.jpg

DSC00045.jpg

DSC00046.jpg

E zbrišeš li mi ve slike došel bom k tebi i prihitil ti bom Vladimirca. :twisted: :twisted:

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
slike su fenomenalne i divne.
el ima kod nas gdje prodaja tih sijačica :?: da li imaju mogučnost deponatora za umjetno

igor_peradar

Član
Tu od
24 Sij 2007
Poruka
277
nažalost Agria ne radi deponatore za njih ali ti pašu orginal od olt_ove sijačice, samo mislim da je to u olt_u preskupo. Za taku 4 rednu traže za deponatore 8900,00 MPC, puno, puno previše

igor_peradar

Član
Tu od
24 Sij 2007
Poruka
277
by Ratarko on Wed Mar 05, 2008 2:09 pm

Igore pa kani se toga kad imamo u HR OLT sijačicu .

Zašto?? Za OLT me traže 38000,00 kn bez deponatora, a i netko od članova je u jednom postu govorio da ima stalno problema sa diskovima čini mi se i treba je stalno podmazivati.
Dok Agria 4 usk dobijem za 3000,00 kn bez deponatora i navodno da ima poboljšanja i da ne zajeb... kao OLT_ova.

Bilo bi najbolje kad bi netko mogao nešto kmentirati iz vlastitog iskustva.

PS; navodno da svaka matica sa oLT_a paše na tu Agriu

igor_peradar

Član
Tu od
24 Sij 2007
Poruka
277
by bogec on Wed Mar 05, 2008 1:55 pm

slike su fenomenalne i divne.
el ima kod nas gdje prodaja tih sijačica da li imaju mogučnost deponatora za umjetno

Prodaju ti je naš Panex agm Čakovec, a ima i neka firma e sad Kemo, Keto Beli Manastir

igor_peradar

Član
Tu od
24 Sij 2007
Poruka
277
Ej narode, pa zar nitko nije ništa čuo o tim sijačica ili možda ima netko takvu.

Ajde barem neke informacije. :?: :scratch

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Nikad vidio niti čuo, mada sam sa original oltovom dosta radio!

igor_peradar

Član
Tu od
24 Sij 2007
Poruka
277
Šanana daj mi reci koje si imao probleme sa olt_ovom, pošto je ova Agrija ista, doslovno ista olt sijačica.
Jesi imao problema sa podmazivanjem i nekim diskovima, pločama :scratch

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
ja imam olt psk-4 i psk-6 i podmazujem jednom dnevno i to samo one dijelove koji se vrte te su izloženi prašini.Kad bi čovjek uzeo novu dugo bi ga godina služila.Moje su kupljene polovne,siju godišnje 7o ha,promijenim tu i tamo plastične zupčanike na pogonu sjetvene ploče(ali samo u paru)i služe me dobro.Sve ovisi kako je pripremljena zemlja ,ako je grubo i tvrdo zna biti lomova ali u pravilu se u takvo ne sije.Samo da mi je elektronska kontrola sjetve pa da mogu sijati i po noći kad je frka.

Č

Čugi

Guest
jd4755 kaže:
Samo da mi je elektronska kontrola sjetve pa da mogu sijati i po noći kad je frka.

Pa bar toga danas za OLT-ove ima na svakom ćošku!

Najnoviji postovi

Na vrh