• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIJAČICE ZA KUKURUZ

joža

Član
Tu od
15 Velj 2011
Poruka
247
novije imaju ulagač gnojiva ispred ulagača sjemena pa se mogu poštelat da gnojivo ide dublje od sjemena. Gnojivo treba ići 5-7 cm dublje i 5 cm u stranu od sjemena a to ni mnoge pneumatske nemogu .
olt msk 4 je dobra sijačica samo sije sjeme na neujednačenu dubinu pa ako tlo nije dobro zagrijano ponik je jako neujednačen.
Dobro da si napisal ove podatke, imam dvorednu i planiram složit nove ulagaće gnoja sa strane, pokraj ovih orginalnih. Orginalni su sipali po zemlji, ali su struli pa sam ih skinul i lani nisam sipal gnoj sijačom, a to mi se čini da nije dobro!
 

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
277
Sijačica

imam u planu kupiti sijačicu pneu. dvorednu i ima jedna u Njuškalu Hassia pa moze kakav komentar
 

jozek

Član
Tu od
18 Stu 2008
Poruka
422
nisi naveo koja je na podtlak ili nadtlak ali nema veze u biti masivno napravljeno bez plastike tako ako je sve u redu (nema lufta) mora biti dugovječna, ja sam dosta dugo imao jednu i nemogu se požaliti

sad sam sastavio kotače pa evo sličica



 

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
jozek

ako može pomoć trebao bih ovakva dva gumena kotača kao tvoji jel znaš gdje bih to mogao nabavit?
 
B

BAGERISTA

Guest
jozek


Skidam kapu,,,na napravljenom ovo kako je ofarbano,,,ko da je iz komore izašlo,,,,mada se dosta njih koji farbaju auta,,,kod ovog mogu posramit...........:prayer::prayer::prayer::prayer:
 

jozek

Član
Tu od
18 Stu 2008
Poruka
422
ja sam to nabavio kod jednog tipa koji nabavlja rabljenu mehanizaciju samo moram naći tel. pa ti javim inače bilo je na njuškalu da neko prodaje od olt-a
 

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,397
dali je tko kupovao cistace, tj metlice koje skidaju zrno sa one plocice na pneumatskoj sijacici? nadam se da razumijete na sta mislim.
konkretno trazim za hassiu.

zvao sam jakopica koji bi trebao imati njihove dijelove, ali mi je trgovac kratko i jasno rekao nemamo to, neznam tko ima i bok :roll:
 

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
551
taj kod jakopica je peder obični, bahat i bezobrazan.
to se zove skidač sjemena, ima ti to oltova pneumatska, možda bi ti paslo to od nje. ili tražiš ono što dođe na dno kod ulagača, kao polumjesec. i to ima oltova sijačica, možda se da prepravit
 

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,320
ajoj dečki ja sam 100g iza vas a nemam nikakvih problema sa sijaćicom:prayer:imam onu plavu sva željezna, starija od mene sigurno ali sadi kao singerica:supz:
 

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,397
pa, bome je tako zvucao trgovac preko telefona.
skrpali smo te skidace i vratili sve natrag, ali hvala na informaciji ;)
 
K

KRESO

Guest
evo ovu sam kupio
SDC13749.jpg
 

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
532
krešo odlicno izgleda...koja je bila cijena??..ja planiram nekaj druge godine
 

Najnoviji postovi

Na vrh