Osobno s 354 imam jako loša iskustva, pa valjda zato!
Več godinama sijem 418B i nisam još primjetio da je zrno crvene boje!
imao sam ga i ja nije crven ko pajdaš ili 354 ali nije ni žut
Osobno s 354 imam jako loša iskustva, pa valjda zato!
Več godinama sijem 418B i nisam još primjetio da je zrno crvene boje!
Reko sam već klip pada u zriobi na tlo, te im je pod nosom a kad im je dostupan, normalno da traže još i lome cijele stabljike.na 354 stvarno nemogu se nista požalti osim da ga od divljih svinja gotovo nemoguce braniti dali im mirise ili sta neznam.
reko sam već klip pada u zriobi na tlo, te im je pod nosom a kad im je dostupan, normalno da traže još i lome cijele stabljike.
sve u svemu dobar kukuruz :icon_pray:
444 da mi daju dzaba netreba mi i još gratis da mi daju gnojivo... imo ga dvije godine zaredom i oba puta proklijo u komušini
404 drava odlican!
Pozz. Ivane, molim te isprazni mapu s privatnim porukama, jer ti nemogu poslati pp. Hvala.od ossk 404 drava je odličan, 596 ima velike klipove, al rjeđe se sije, 617 dobar za branje u klipu, jer u jesen bude dosta vlažan za kombajniranje........osječki šečerac svi govore da je najbolji, ja ću ga probati posijati ove godine, pa ću vidjeti........i jedan novi hibrid 515 koji se jako dobro pokazao prošle godine, ove godine je prodan u rekordnom roku........
Ljudi moji, jel se može još negdje nabaviti OSSK 515???
Trebao bih barem 2-3 paketića, al nema nigdje ni za lijek, a nisam imao prije novce da si kupim!
jel ima ko iskustva sa OSSK 552??Zadnjih par godina sam imao 596 i pokazao se kao dosta dobar izuzev prošle godine (ubila ga suša), ali ga ove godine nisam našao za kupit, pa onda kupio 552