Ja sam se dvoumio, pisao sam o tome, ali nitko s foruma a niti proizvođačkih kuća nije imao pojma, koje su negativne posljedice s primjenom dursbana i kod mene trawela, jer za Trawel i neke slične na bazi rimsulfurona, stoji da se nesmije primjeniti nakon primjene insekticida na bazi klorpirifosa. A zašto???, dali smeta kukuruzu? smanjuje učinkovitost insketicida ili herbicida?? nitko nezna..Ja sam eksperimetirao i na tih pola jutra imam najljepši kukuruz..1 slika od 08.6. zatim slika od danas, i međaši..desno presijavao drugi put. i lijevo..potanjurao, ali još nije posijao.Imam jedno pitanje. Da li je tko uspio otrovati kukuruz dursbanom i taskom, motivelom i sličnim sredstvima i što je bilo na kraju? Ja sam uspio na jednom komadu i listovi su uvinuti kao sabljasti, a stabljika kraća.
ja sam se dvoumio, pisao sam o tome, ali nitko s foruma a niti proizvođačkih kuća nije imao pojma, koje su negativne posljedice s primjenom dursbana i kod mene trawela, jer za trawel i neke slične na bazi rimsulfurona, stoji da se nesmije primjeniti nakon primjene insekticida na bazi klorpirifosa. A zašto???, dali smeta kukuruzu? Smanjuje učinkovitost insketicida ili herbicida?? Nitko nezna..ja sam eksperimetirao i na tih pola jutra imam najljepši kukuruz..1 slika od 08.6. Zatim slika od danas, i međaši..desno presijavao drugi put. I lijevo..potanjurao, ali još nije posijao.