@ dado121 lijepe bale, neg daj mi reci što je ovo crno okruglo uz blatobran na df-u na zadnjoj i predzadnjoj slici ?
Ja mislim da je to radna lampa.
Koliko je ovo" kasno" sijeno dobro ili loše, kvalitetno ili škart , visokohranjivo ili za preživiti ?
Baš me znaima gdje u Maču ima takva ravnica ?
A kak se plavi nosi s claasom? ,jel to 45 konja?
Djeluje da bale nisu jako tvrde , ili slika vara?
a od kud si ti točno iz zagorja :icon_idea:Ima dosta ravnica kod njega, znam taj kraj.
Ti si onda fest jak na ruke , sutinske preplivaš 3-4 put ko od šale :icon_jook:Plavac radi odlično s balirkom i onda kad treba balu stisnuti niššta ne posustaje ja mu samo gasa dodam ,nije to je 55 ks 4 klipa bale su nabijene dosta na slikama tak izgleda da nisu ali jesu otprilike imaju oko 200-220 kg jer se osjeti kad tovarim s prednjim utovarivačem jedva da skrenem volan kad nema hidraulični volan :icon_cool:
Taj mehanizam i to sto nisu stavili euro kopcanje na poluge mi se naj vise zgadilo kod Deutza, pa kako ih njie sramota na traktoru od 40.000 eura tako nesto napraviti, te inzinjere bi trebalo u zatvor. Pa i kinezi nazad stave dva dugmeta i euro kopcanje da radis sa traktorom kao covjek.Kao što je kolega rekao to je sistem za podizanje i spuštanje hidraulike,izvuče se polugica i pompču nje se podiže i spušta hidraulika,ako te zanima kako to funkcionira pošaljem ti vidio na pp
.
Plavac radi odlično s balirkom i onda kad treba balu stisnuti niššta ne posustaje ja mu samo gasa dodam ,nije to je 55 ks 4 klipa bale su nabijene dosta na slikama tak izgleda da nisu ali jesu otprilike imaju oko 200-220 kg jer se osjeti kad tovarim s prednjim utovarivačem jedva da skrenem volan kad nema hidraulični volan :icon_cool:
Taj mehanizam i to sto nisu stavili euro kopcanje na poluge mi se naj vise zgadilo kod Deutza, pa kako ih nie sramota na traktrou od 40.000 eura tako nesto napraviti, te inzinjere bi trebalo u zatvor. Pa i kinezi nazad stave dva dugmeta i euro kopcanje da radis sa traktorom kao covjek.
Slažem se, nemoraju biti ni dva dugmeta već samo neka jednostavnija ručka, ovo je kompliciranje bezveze.
Taj mehanizam i to sto nisu stavili euro kopcanje na poluge mi se naj vise zgadilo kod Deutza, pa kako ih nie sramota na traktrou od 40.000 eura tako nesto napraviti, te inzinjere bi trebalo u zatvor. Pa i kinezi nazad stave dva dugmeta i euro kopcanje da radis sa traktorom kao covjek.
Slažem se, nemoraju biti ni dva dugmeta već samo neka jednostavnija ručka, ovo je kompliciranje bezveze.
Za 40.000e bi trebalo biti i to ne samo dva za hidrauliku nego i jos jedno za kardan
Za 40.000e bi trebalo biti i to ne samo dva za hidrauliku nego i jos jedno za kardan
sve to mozes doplatit,zato su inace SDF-ovci dosta jeftiniji u startu od ostalih u tome rangu jer su "goli" ja sam jos na Lambaca doplatio jos nesto malo vise od 10000eur za opremu koju sam htio,i onda sam fakticki mogao dodati jos 2500eur i kupit JD iste snage i opreme...a kad uzmes ponudu u startu JD je bio jako skup...
da te bale 100x120mogu imati 200-220kg??? moje su 120x125 a teske su od 230-280kg s tim da nemozes prst nabit u sredinu bale...
sve to mozes doplatit,zato su inace SDF-ovci dosta jeftiniji u startu od ostalih u tome rangu jer su "goli" ja sam jos na Lambaca doplatio jos nesto malo vise od 10000eur za opremu koju sam htio,i onda sam fakticki mogao dodati jos 2500eur i kupit JD iste snage i opreme...a kad uzmes ponudu u startu JD je bio jako skup...
da te bale 100x120mogu imati 200-220kg??? moje su 120x125 a teske su od 230-280kg s tim da nemozes prst nabit u sredinu bale...
Kakvog lambija imaš, kad si kupio kolko para, koja oprema. ali daj u temu o lambijima da ovdje ne pravimo kaos.
Ured to što kažeš ali bi ti za jd bio servis puno skuplji, a i potrošać je dosta veći od lambija.
Ured to što kažeš ali bi ti za jd bio servis puno skuplji, a i potrošać je dosta veći od lambija.
i kvaliteta...