fila55
Član
- Tu od
- 2 Stu 2016
- Poruka
- 81
Polako ali sigurno, ja ne mogu naci nikoga ni za novac da ide...Žalosno ali poljoprivreda izumire
Polako ali sigurno, ja ne mogu naci nikoga ni za novac da ide...Žalosno ali poljoprivreda izumire
Izumire neprofitabilna poljoprivreda...Polako ali sigurno, ja ne mogu naci nikoga ni za novac da ide...
I onda na mobitelu gleda kak neko baliraOve mlade ne zanima ništa osim mobitela
Kriza u kojem smislu?A meni trojica pomažu i ja ne vidim svjetlo na kraju tunela.
Kriza je počela.
Vjerovatno po pitanju radne snageKriza u kojem smislu?
Poskupljivanja strojeva svega.Kriza u kojem smislu?
Tehnika sada s napretkom poljoprivrede nema veze, već država koja ne štiti svog poljoprivrednika.Izumire neprofitabilna poljoprivreda...
I napredak u poljoprivredu je moguc samo kroz tehniku...
Da jer niko neće bez poticaja delat, mislim da je to problem.Žalosno ali poljoprivreda izumire
O da, ima svijetla. I to nadolazećeg vlaka!A meni trojica pomažu i ja ne vidim svjetlo na kraju tunela.
Kriza je počela.
Drzava ne bi trebala nikog stiti... Ocito ne razumijes da je potrebo po jedinici povrsine proizvesti vise kvalitetnih proizvoda i dobra, ne mozemo konkurirati kolicinom ali mozemo kvalitetom, kako bi se ostvario profit. Australija je ukinula poticaje i prepustila cijelokupnu poljoprivredu trzistu i poljoprivreda nikad jaca... znam farmere koji s 50 krava su odlicni i super zaradjuju i znam ih koji sa 60,70 jedva prezivljavalju. Bavim se ovcarstvom i dok nisam forsirao kvalitetu nisam bio uspjesan... a kvaliteta znaci dobra hrana, sjeno kukuruz i jecam i stalna briga o ovcama da su u top formi i janjci su odlicni.. i nemam dosta da pokrijem svi koji hoceju janje.Tehnika sada s napretkom poljoprivrede nema veze, već država koja ne štiti svog poljoprivrednika.
Neznam baš da je to kvalitetna ishrana.Kukuruz,jecam proizvedes bez pesticida? Uostalom najbolja janjetina je pramenka a tu nema kilaze ni zarade.Drzava ne bi trebala nikog stiti... Ocito ne razumijes da je potrebo po jedinici povrsine proizvesti vise kvalitetnih proizvoda i dobra, ne mozemo konkurirati kolicinom ali mozemo kvalitetom, kako bi se ostvario profit. Australija je ukinula poticaje i prepustila cijelokupnu poljoprivredu trzistu i poljoprivreda nikad jaca... znam farmere koji s 50 krava su odlicni i super zaradjuju i znam ih koji sa 60,70 jedva prezivljavalju. Bavim se ovcarstvom i dok nisam forsirao kvalitetu nisam bio uspjesan... a kvaliteta znaci dobra hrana, sjeno kukuruz i jecam i stalna briga o ovcama da su u top formi i janjci su odlicni.. i nemam dosta da pokrijem svi koji hoceju janje.