• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šumarski traktori i vitla

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,464
Ja sam ovu uzeo i moram reci da je top, služi mi za dizanje rolo bala na sjenik. Visina dizanja je nekih 6 do 7 m. I dize bez greske. Nekih 20 rolki digne pa treba odmor.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
575
Radil sam s Krpanom (ovo je valjda loša kopija).
U načelu trebaju dvojica: jedan koji "nosi" škare i drugi koji upravlja vitlom i kala. Može i sam čovjek, ali ako se škare otkvače, onda šetaš sim-tam...
Prednost: jeftino.
Mana: nemreš daljinski upravljati i ne drži podignuti trupac pr namještanju na stol.
Imam krpanovo vitlo, mehaničko i kad digne trupac stoji u zraku dok ne popustis kočnicu. Najdeblji je bio bukov od cca 1 metra promjera

Najnoviji postovi

Na vrh