12 V ELEKTRIČNO VITLO DWH 4500 HD - 2041 kg
12V DC električno vitlo. ELEKTRIČNO VITLO. ELEKTIRČNE / HIDRAULIČNE VITLE. 12 V ELEKTRIČNO VITLO DWH 4500 HD - 2041 kg.
Imam krpanovo vitlo, mehaničko i kad digne trupac stoji u zraku dok ne popustis kočnicu. Najdeblji je bio bukov od cca 1 metra promjeraRadil sam s Krpanom (ovo je valjda loša kopija).
U načelu trebaju dvojica: jedan koji "nosi" škare i drugi koji upravlja vitlom i kala. Može i sam čovjek, ali ako se škare otkvače, onda šetaš sim-tam...
Prednost: jeftino.
Mana: nemreš daljinski upravljati i ne drži podignuti trupac pr namještanju na stol.
Radil si jednom u životu sa takvim vitlom i to je dovoljno da daš krivi savjet.valjda je kočnica bila neispravna.
Da ti pokušam još jedno objasniti kaj je iskustvo.Kakvo god, iskustvo je...
Imam skromno iskustvo z hidrauličnim vitlom (to si valjda videl) ... mislim da je nekih 50m cjepanica dovoljno za steći osjećaj,
Za mene ovakav post nije mišljenje nego savjet.Pa daj onda bolji savjet umjesto kaj stalno prigovaraš mojem "mišljenju".
Napisano su smjernice, pa nek svatko prosudi i odluči na temelju toga.
Radil sam s Krpanom (ovo je valjda loša kopija).
U načelu trebaju dvojica: jedan koji "nosi" škare i drugi koji upravlja vitlom i kala. Može i sam čovjek, ali ako se škare otkvače, onda šetaš sim-tam...
Prednost: jeftino.
Mana: nemreš daljinski upravljati i ne drži podignuti trupac pr namještanju na stol.