sasija od tamica gume 20" od kamiona neki fap ili tako nesta duzina sasije 5 metara stice 1.5m da li ce to izdrzat sasija i gume ???pozzz
još uvijek neki nisu shvatili što je šomska prikolica a što transportna, po mojem iskustvu šumska prikolica na smije biti duža 4m kompletna a tu imaš 3m tovarnog prostora i to je zakon, obavezni odbojnici ispred kotača, metalne štice i najmanje 16" kamionske felge i gume, mogo reči da sam s njom izvezao više kilometara drva, nikada ništa strgano, okrenut se mogu svuda, kad ju natovarim 3-3.5m nema kuda mali medo ne ide, u brdo, niz brdo, blato...
ma ja po šumi 3-3.5m i pjevam, kad ga nalijem zaboravim na točenje, a imam "savršenu prikolicu za njega pa nema frke, moram mu napraviti ram a možda kabinicu
ma ja po šumi 3-3.5m i pjevam, kad ga nalijem zaboravim na točenje, a imam "savršenu prikolicu za njega pa nema frke, moram mu napraviti ram a možda kabinicu
neznam na kakvom vi terenu radite pa sa medom vučeš 4 m kod nas su tereni brdski a kad radiš poslje kirije odnosno mehanizacije Hrv.šuma negdje nemožaš ni pješke proći
neznam na kakvom vi terenu radite pa sa medom vučeš 4 m kod nas su tereni brdski a kad radiš poslje kirije odnosno mehanizacije Hrv.šuma negdje nemožaš ni pješke proći
najbolje kabinu tako na nemoraš gledati u nebo hoće li padati.da se malo pohvalim tog malog ursusa je novog kupio djed negdje početkom 70-ih to su bili oni prvi,i do dan danas ništa nije rađeno po njemu a svake godine radi oko 5 jutara zemlje,kosi,vozi drva itd...eto,rekli smo da ga nećemo prodati nikada!!!!!
teren je brdoviti,ima nešto ravnice ali nikad nisam radio liniju na ravnome,postaviti ću slike da vi u temu Šume i šumski putevi.