onda mi baca napolje iz hedera kad kosim nisko i nemogu brzo terat jer ima puno mase, a kad tanjuram idem u smjeru kojim je išo kombaj, ane obratno pa se neče nikad ništa nabitdaniel2356 kaže:a zašto kosite ga tako visoko? pa slobodno malo spustiš niže adapter, pogledaj na moje slike kak to izgleda, ostanu manje od pivske flaše, bar ti se onda ne zabija stabljika u traktor kad tanjuraš ili bacaš gnojivo. meni se čak znalo nabiti kad sam vršio sa žitnim hederom sa adapcijom u križeve karadana i semeringe mi poizbijalo.
nikad nisam imo takvih problema da sam nekaj počupo na traktoru, a ni na kombaju jedino mi namota na torpedu na križ karana, john deere da nemože ič brže u suncokretu od 5 km/h, pa ja sa Zmajem idem preko 8 km/h drugom pun varijator i samo maži i čisto vrši :supz: :supz:daniel2356 kaže:to sam si i ja mislio da se neče ništa nabit, dok mi nije počupalo crijeva od zraka, nabilo se u križeve kardana na prednjoj vuči, povijalo crijeva od kočnica na kombajnu i poskidalo sve zaštite od ležajeva koji su niže na kombajnu, zato sam odma dao u oglasnik adaptaciju i složio na kukuruzni povišice. ja idem 5 km/h, ako idem brže onda mi sita nemogu prosijat lijepo.
hahaha i kodmene isto ima devedesetke al to samo za rezervu ako se bude išlo na više jer se još predomišljamo :lol: :lol: :lol:daniel2356 kaže: