Cowboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 7 Velj 2011
- Poruka
- 2,449
Do sad su se sve telile po danu i to prije podne. Nadam se da će tako biti i dalje. Hvala puno na savjetima!! clap):Drago mi je sto ste probali tako da zasusujete, puno uspjeha i dalje
Ništa one neće srušiti!! Jednom kad se nauče na ogradu ne provaljuju više. A nauče se vrlo brzo i pamte jako dugo, više i ne prilaze ogradi.ma kakva ograda sve bi one to razruslile ima tu obliznja suma planina jastrebac kad bih ih ostavio na 5minuta mislim da bi ih na kraju dana pronasao na vrh planine
I ja sam tako razmišljao, "gdje će jedna žica da zadrži krave kad ne mogu 4 bodljikave!?" Međutim ne provaljuju, ni krave ni junice, jedno vrijeme sam čak i bika puštao sa njima u pašnjak i nije bilo nikakvih problema, i ne pomišljaju da provale.
Da ne skrećem puno sa teme, više o el. pastirima imaš OVDJE pa malo "prelistaj" temu.
"ta sprava" se nije za butove,vec se stisce za kukove tj zdjelicu...i dosta to dobro funkcionira...imam ju ja doma..cijena je oko 1000kn kod nas..
O čemu ti to, kakva sprava!? :icon_scratch: Citiraj post na koji se odnosi tvoja poruka.
Posljednje uređivanje: