Jajo
Član
- Tu od
- 13 Pro 2010
- Poruka
- 351
Ma nisi me razumio.Hoću reć da je tebi i meni džaba faks kad su neki očito pametniji i sposobniji i bez faksa.
izvini
Ma nisi me razumio.Hoću reć da je tebi i meni džaba faks kad su neki očito pametniji i sposobniji i bez faksa.
šta je to?? Mini goveda
daj mu manje da pije nego inaće i nemoj mu mijenjati kvalitet mlijeka. Kolostrum ima drugačiji sastav od mlijeka i meni se obavezno nešto dogodi kad starijim telcima ponovo dam kolostrum jer ga bude viška.
može se staviti malo jestivog ulja u mlijeko ili šećera, to zna protjerat. ali malo, na žlice!
hm, sad više nisam siguran o čemu je riječ. Ona je u stavu uriniranja znači, pogrbljena onako i malo curi mokraća, a vidio sam jutros i malo balege (e sad ne znam otkada je ta balega), al isto tako, slama ispod nje je mokra. znači i mokri i sere (za ovo drugo ne mogu bit 100% siguran za sada), al sad kad ju gledam tako pogrbljenu onako skroz malo se pomokri. više nemam pojma kaj se događa. izgleda mi ko da ne može normalno urinirat pa tako cijelo vrijeme pomalo. jutros normalno popila 4litre mlijeka
to se događa kada govedo ili tele ima probleme sa bubrezima!
ako je to malo tele,može biti urođena mana,ili tek neka upala!
osim tople vode, ima još kakva ideja? jel trebam veterinara zvat? Baš sam je mislio ostavit za rasplod
Zovi, nemoj riskirati ako je upala mokraćnog mjehura ili slično nebude prošlo bez antibiotika. čim je tele tako zgrbljeno nešto nije u redu, uzmi termometar izmjeri temperaturu utopli ga ali svakako zovi veterinara
osim tople vode, ima još kakva ideja? jel trebam veterinara zvat? Baš sam je mislio ostavit za rasplod
ma nisi me razumio.hoću reć da je tebi i meni džaba faks kad su neki očito pametniji i sposobniji i bez faksa.
to se događa kada govedo ili tele ima probleme sa bubrezima!
Ako je to malo tele,može biti urođena mana,ili tek neka upala!