Re: TOMO ili YANMAR
poštovanje forumašima! najlipšega poljoprivrednoga-foruma!
...ma nima ljutnje!., a ja sam izmedju ostalih forumaša i prozvan!., pa samo da onda dodam par sitnic.-
svaki., ama baš svaki ima pravo na svoje mišljenje, dakako i na svoj komentar., to mu je zagarantirano i ustavom države., nevolim kada se bilo ki sprda, izrugava, poprdjuje i baca "tuš" komentare na bilo koga ili čega., pa bil to i ovaj naš mali traktorić.
na ovome forumu bogom! danim ima mesta za šale i humore i neka forumaši to tamo i odradidu..., kako sam naslov kaže; tomo ili yanmar!., bilo bi dobro da oni forumaši ki znadu onu drugu stranu, ili ki zastupadu ili koristidu yanmara da ga opišedu, predložidu, objasnidu, savjetujedu,...
...svakako forumašima predlažem, ako ji ove teme nezanimadu da ji ni ne čitadu., ja ča nevolim to i nedelam, to negljedam, to me nezanima, to niti ne komentiram,...
...PREDLAŽEM ADMINISTRATORIMA; MARIO, BOBO,... da trebadu napravit kakovu opasku, opomenu ljudima ki očito nemadu drugog posla osim neke stvari i ljude bez razloga; pljuvat, osporavat, izrugavat,...
lako je ljude zeznut, ismijat,..., teško, jako teško ljudima - narodu pomoć!
bog!., narode moj...