Nebi s imt sam prezadovoljan,zanimame jer ih baš nema u svakom štaglju,neki vele samo jedan,neko veli 3 neko veli jedan a da je bilo materijala za tri,a neki pak da ih je 15 pa me zanima serija kvarnerKaj bi to bilo pojačanje IMT-u ili si shvatio da ga treba zamijeniti ili jednostavno pitaš jer hoćeš znati🤔?
hvala ti ,,Mislim (a to je drek znati) da taj traktor nema drugi grijač, osim ovog sa naftom. Ako je traktor ispravan upalit će bez problema bez grijanja. Što se tiče smrzavanja nafte to je drugi problem po zimi i to ovaj grijač ionako neće riješiti. U našim uvijetima dovoljno je točiti zimsku naftu ili neki od aditiva u spremnik. Filter goriva stoji okomito, nemam pojma zašto je tako i kako istera zrak iz njega. Ja imam ugrađen posebni predfilter nafte prije AC pumpe koji pokupi veliku većinu nečistoće, to mi se pokazalo najbolje riješenje na svim traktorima.
👍pa ovo je moj grijač ,standard jel,sto se ušarafi u blok motoraAk baš treba grijač za njega onda ima za kupiti i suhi grijač. Taj radi bez nafte i onda te neće mučit brige koje te muče sada.
To su neka davna prošla vremena još kad je postojal D1,D2zimska nafta?
A na isto mjesto samo se ne spaja nafta na njega👍pa ovo je moj grijač ,standard jel,sto se ušarafi u blok motora
to bi trebao biti mokri grijač ili?
a taj suhi što spominješ ,di se ugradjuje?
Ima zimske nafte svaku godinu, dodaju oni aditive po zimi, samo ponekada ih 'iznenadi' hladno vrijeme ili natočiš neku zaostalu naftu od ljeta. Za plavu naftu nisam siguran kako stoje stvari.hvala ti ,,
zimska nafta?
misliš na eurodizel ili?
mislim te zimske nema kod nas na pumpi
aha,mislis da onda bolje ne spajati taj ventil?
dobar grijač i trebao bi paliti onda jel ..
U zadnjih desetak zima se smrzne voda koju si utočil na neki način u rezervar.a sto misliš o ovom filteru što stoji "naopako",?
bivši gazda kaže ,da nekad na minusu zna smrznuti nafta u dnu,zato sto stoji naopako,pa kaze da odgovara nesto od golfa dvojke,neki sistem,pa da filter stoji uspravno.i onda ne može smrznuti