• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

J

john66

Guest
Kaj nisu svi tx crveni, kabina je od tx-a? Šteta jer je bio u šumi, kakve su 55-ice, jel i one imaju problema s mjenjačem, hidraulikom i lomovima reduktora, kaj će mu tri izvoda hidraulike? Može malo pojašnjenja vezano za ovaj model. http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4361521
ako pricas o ovom TD-u to nije tx samo su naljepnice takve , ni kabina nije od tx .. cini mi se da nije loš ...fali mu zadnja šajba i ona plastika ispod šajbe (tj.iza sjedala). ja sam imo 55-icu , super je što ima prenju vucu.. neznam za kakve ti poslove treba...a ovi izvodi mislim da ja na svako tako.. a možda je i netko nesta preopravljo.. ovako je OK.. sa mjenjaćom nikad nisam imo problema mada nisam nika oro sa njim..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,525
Zanima me ali ko zna ko je proizvodač ovog getribe za prednji kardan? i gdje se to može dobiti?

Lep pozdrav iz Slovenije!
Dobar dan Slatna. Jel ti imaš Torpeda s prednjim kardanom izvučenim sa zadnje strane?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,525
Da ovoj je moj torpedo! :)
Ak se ne varam, hidraulika ti je Lešnikova, a kardan ide s desne strane traktora i ima lanac do sredine traktora.

S

slatna88

Guest
Točno tak! :) A bi baš voleo imati ovaj sistemsa ovom getribu a ne možem nigdje dobiti informacijo, ko je proizvodač ove getribe i ako se može još negdje dobiti!

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Nesto me gadno za*ebava ovo postavljanje slika

fotografija0045i.jpg

fotografija0054.jpg

fotografija0053a.jpg

fotografija0051.jpg

fotografija0050.jpg

fotografija0049.jpg

fotografija0048q.jpg

fotografija0047j.jpg

malo pomoći :)

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Točno tak! :) A bi baš voleo imati ovaj sistemsa ovom getribu a ne možem nigdje dobiti informacijo, ko je proizvodač ove getribe i ako se može još negdje dobiti!

Imao sam ja tu getribu, bila je postavljena i slika na forum. Torpedo je proizvođač te getribe i kvačila.

torpedo 7506

Član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
135
pozdrav svima imam problema sa torpedom 7506, pocelo je ulje curiti na sve strane dali mozda neko zna oga da popravlja torpedo traktore ovdje ima jedan ali naplati svoj rad tri puta vise nego sta vrijedi,i usput jos uvjek kupujem torpeda ako zna netko neka mi javi!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
pozdrav svima imam problema sa torpedom 7506, pocelo je ulje curiti na sve strane dali mozda neko zna oga da popravlja torpedo traktore ovdje ima jedan ali naplati svoj rad tri puta vise nego sta vrijedi,i usput jos uvjek kupujem torpeda ako zna netko neka mi javi!!
Znam ti ja jednoga.

Morem ti reči da nije tak ni skup. Ujutro pol litre brlje, poslije barem gajba pivendare, a kad ponestane pive dobar mu je i đikan.
Nejede puno, a za posel kaj mu daš, nikad nebu rekel da je malo, samo pazi da mu nedaš preveč u komadu jer ga onda nema dok to ne riješi. Inače je svaki drugi dan kod tebe, garant.

2301986

Član
Tu od
21 Ruj 2010
Poruka
311
pitanje za poznavaoce hidraulike na torpedu. Problem je orbitrol. Postojeći je ORSTA lagb 163-1 tgl 37844. Pitanje je jel paše orbitrol ORSTA lagb 63-1 tgl 37844. Ili se ipak radi o grešci napostojećem, pločici pa da su oba spomenuta ista? Po vanjskim dimenzijama su mislim isti... Ako netko zna sta znače oznake, bilo bi dobro da pojasni...

2301986

Član
Tu od
21 Ruj 2010
Poruka
311
odnosno ako netko ima orstin orbitrol na torpedu jel bi mogao napisati koje su oznake na pločici s donje strane

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
odnosno ako netko ima orstin orbitrol na torpedu jel bi mogao napisati koje su oznake na pločici s donje strane

Kod mene je to zatvoreno gumom, a na TX-u limovima, tako da ja nemogu pročitati na svojem a da ne razmontiram tapacirung i pod.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
pitanje za poznavaoce hidraulike na torpedu. Problem je orbitrol. Postojeći je ORSTA lagb 163-1 tgl 37844. Pitanje je jel paše orbitrol ORSTA lagb 63-1 tgl 37844. Ili se ipak radi o grešci napostojećem, pločici pa da su oba spomenuta ista? Po vanjskim dimenzijama su mislim isti... Ako netko zna sta znače oznake, bilo bi dobro da pojasni...

A ke se dešava sa starim orbitolom glavom, jer i ja ima ORSTU na Tomo Vinkoviću, kod mje je bil problem ke je curela na sve strane i ke je volan ima lufta za popizdeti, ali za luft nije bila greška u njoj, nego u spojci između vretena volana i orbitola...?

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639

kodmene je mjenjan orbitrol na torpedu 9006 prije par dana al stari je orbitrol osto kod majstora a na ovome nemoš niš vidit dok ne pokidaš kopće od tapacirunga, a na računu niš nepiše samo orbitrol orsta

2301986

Član
Tu od
21 Ruj 2010
Poruka
311
ma problem je što imam na ponudi dosta povoljan novi orstin orbitrol (100e), al neznam jel pase za torpeda zbog litraze (da nebi bilo da moram okrenut 15 krugova volan da mi smota do kraja, ili da okrenem pol kruga a on smota do kraja), A ovaj postojeći koji imam je neispravan, pa me interesira. U dućanu novi ppt 1800 kn koji paše, malo puno...

lord daxx

Novi član
Tu od
15 Pro 2010
Poruka
14
pozdrav svima. imam pitanjce- treba li ispuštati ulje hidraulike kada se mijenja semering na klipu i koji je postupak?

Najnoviji postovi

Na vrh