...POŠTOVANI FORUMAŠI - TORPEDA - TRAKTORA!!!
ma dobro ste pročitali., moj susjed prodaje torpeda za ; =14.000,00 eura.-., je puno., ali znanja radi moram samo reć da prednji utovarivač košta; =4.000,00 eura.- /je koštal kada ga je kupil pred dvije godine/., takodjer sam napomenul da cijena ni fiksna., a traktor ima samo 2000 sati rada., čovik obradjuje oko 5-6 jutara zemlje, ima 4 traktora., e sada koliko je traktor uništen i iskorišten prosudite sami..., a moram samo reć; ono ča je bilo =10.000,00 dm.-., sada je toliko eura.-
... i moram samo dodat., znanja radi., moj jedan susjed kupil je torpeda 75 ks., 4 celindra, 1985.g.p. stara hauba /pokrov motora/., ima 6,500 sati rada., bez prednje vuče, kabina bezvezna, traktor izgljeda koda je došal iz ruskog fronta., a susjed ga je platil negdi kod vinkovaca; =6.500,00 eura.-., svi su rekli pravi stroj, malo novac., u dvi godine delal je kod susjeda 5 sati rada., a ovo ostalo je bilo šarafanje!!!
Broj mobitela mog susjeda nis ostavil iz razloga ča je čovik GRADONAČELNIK., jer morete i sami prosudit kolika bi bila zivkanja da javno objavim njegov broj!!!
lipi vam pozdrav i čitamo se... bog grof