Ranko
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Lip 2008
- Poruka
- 1,240
momci ja bih volio da ste 100% u pravu,ali baš istinski da mi pomognete i da me razuvjerite u to da su kinezi napravili dobar traktor,daj Bože da se isti održi na našim prostorima kao IMT kojeg nisam nikad imao,ali ja nesmijem i nemogu iz dna duše ma koliko to htio vjerovati kinezima.Još nisam sreo i upotrijebio nešto kinesko a da valja.Ni eksera neznaju napraviti.
Mi od kineza po pitanju masina imamo Traktor i dvije pumpe, traktor i motorna pumpa sluze dobro, za elektro nemogu nista puno reci jer smo je samo probali pa neznam kako bi sluzila. Nemoze se za kineske masine reci da je to sad neki kvalitet kao neke zapadne, ali koliko para muzike i vise nego dovoljno. A sto se tice europarda 454 i imta 539 oddgovorno tvrdim da ga kinez pojede za dorucak i to po pitanju bilo cega, jedino je imt okretniji, okrece se u mjestu ko lud :lol:.
Od kineza jedino mislim da nisu bog zna kakvi prikljucci kod kojih je potrebana velika snaga reduktora, tipa mulceri i svrdla za rupe, to sam cuo da nije bog zna cemu.
Prave kinezi i vrhunske stvari mnoge cak bolje i nego u eurpi, ali za vrhunske stvari ide i vrhunska cijena. Ovi nasi uvoznici uvoze samo one jeftine stvari koje su kvalitetom u skladu sa cijnom. Recimo kineski traktori se vicinom kupuju zbog niske cijene kao i sve ostale stvari, A zamisli ko bi kupio kineski traktor koji kosta 500-600e po ks, da je sto puta bolji i kvalitetniji od nekog zapadnog opet ga nebi niko kupioJoš nisam sreo i upotrijebio nešto kinesko a da valja.Ni eksera neznaju napraviti.
Posljednje uređivanje: