K
kemicar
Guest
Re: traktorska kosilica ili traktorčič
Ovo za susjeda nije ni loše :lol:
Ovo za susjeda nije ni loše :lol:
Slažem se , u uputstvima čak piše da je proizveden u MTD-u (Saarbrucken ,Njemačka)VTZ kaže:Sve je to MTD, ali on se na raznim mjestima pojavljuje pod raznim trgovačkim nazivima, robnim markama i sl... "Najbolji" od tih pokušaja bio mi je Baumax, kod kojih je isti traktorić bio u zelenoj boji, bez ikakve oznake, i duplo skuplji nego kod Peveca ("Ako isti artikl pronađete negdje jeftinije, Baumax će vam prodati taj proizvod po jednakoj cijeni" :lol: )
Što se jamstva tiče, to je samo trik kako da i serviseri dodatno zarade, a na dijelovima bi ionako derao i uvoznik, i svi ostali.. Na eBayu ih ima čitavo brdo (dijelova), po neusporedivo nižim cijenama nego kod uvoznika.
Ja traktorić ne perem od ispod (ili vrlo vrlo rijetko), nego kad završim jedan ciklus košenja (na više mjesta) dignem ga u zrak, skinem i nabrusim noževe, i mehanički očistim naslage sa kosišta. Kad dođe zima, demontiram kosište, zaštitim ga i prefarbam, i onda ono čeka sljedeće proljeće, da bi opet bilo montirano na traktorić.
Evo ja sam pogledao jako puno traktoriča prije kupnje , gledajuči omjer uloženo-dobiveno mislim da traktorič opravdava cijenu , bio na akciji 9.999 kn .kemicar kaže:Kolko para taj Mtech?
Moj ima već rupe izbušene za te dodatne mlaznice samo ih treba dodatno montirati, pa me zanima dali te mlaznice mogu dobro i kvalitetno oprati kosište i dali voda ne šprica po cijelom traktoriču?vinogradar kaže:Ja na svom ove godine mijenjam noževe,možda i remen upravo je razmetan...što se tiće pranja,imam priključke za crijevo (štek) i uštekam i pustim pogon noževa i sam se opere odozdo....
zradikovic kaže:Jedino me malo zabrinjava što motor na njemu nema uljne pumpe več se podmazivanje vrši tzv. bučkalicama tj. usmjerivačima ulja , no ja nemam velike nagibe za košnju pa se nadam da to neče biti problem, a u uputstvo stoji da se još uvijek mogu kositi nagibi do 20 stupnjeva.kemicar kaže:Kolko para taj Mtech?