Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,927
Aaaaaaaa, osigurač?
Glavno da sad paliHvala na pomoci, resen problem. Bio je problem na zastiti od nozne kocnice.
Može malo više info o kosilici, koliko novca, kakvo je stanje?Hoćeš li SNAPPER?
Evo ja prije nekog vremena uzeo MTD blackedition 2006 model, B&S motor 500cc - 15.5ks, 107cm čisti otkos, u solidnom stanju, bez koša. Jedino po istovaru mi okrenio kajlu magneta, i pomjerio paljenje za koji stupanj, ali to je lakši kvar na njima jer su aluminijske kajle pa s vremenom nastradaju. Pazi kod uzimanja da izbjegneš Nikki karburatore jer su dosta "tvrdoglavi" i ne daju se fino uštimati bez opterećenja i znaju zahebavati sa selenoidom (najbolje odmah odsjeći pipak unutra i ugraditi pipicu na crijevo.) najgore je što nemaju alternativu za zamjenu.Pozdrav ljudi, da ne otvaram novu temu imam jedan upit:
U potrazi sam za rabljenom traktorskom kosilicom. Nisam je do sad imao pa bih molio savjet što gledati kod kupovine, koji pogon, hidrostatski ili mehanički, dal je uljna pumpa nužna za lagane uzbrdice ili može bez? Nemam nešto puno za kositi, većinom je to voćnjak na laganom nagibu te ravnica oko kamenjara i slično.
Ima izbora do nekih 8-9000 kn većinom MTD, silvertrack i slične firme. Našlo se i starijih john deer i viking. Moje pitanje je kak su ti stariji modeli sa dijelovima, jel je bolje uzeti bolju firmu stariji model, ili ove MTD rabljene par godina stare?
Bok Tommi,Pozdrav ljudi, da ne otvaram novu temu imam jedan upit:
U potrazi sam za rabljenom traktorskom kosilicom. Nisam je do sad imao pa bih molio savjet što gledati kod kupovine, koji pogon, hidrostatski ili mehanički, dal je uljna pumpa nužna za lagane uzbrdice ili može bez? Nemam nešto puno za kositi, većinom je to voćnjak na laganom nagibu te ravnica oko kamenjara i slično.
Ima izbora do nekih 8-9000 kn većinom MTD, silvertrack i slične firme. Našlo se i starijih john deer i viking. Moje pitanje je kak su ti stariji modeli sa dijelovima, jel je bolje uzeti bolju firmu stariji model, ili ove MTD rabljene par godina stare?