Lepo zgleda.
Zakaj nisi stavil zadnja vrata na dva lanca jedan ljevo jedan desno,ovak bu dosta vibriralo i tresli se budu krajevi poklopca kad bus frezal.
Bum videl kak se bu to sve skup ponasalo pa doradim,a sad sam tak stavil trebam je. Za krumpir.
hvala na pomoci! danas cu ako bude srece pomalcirati tu travu, nije svugdje velika, samo na jednom dijelu je malo vise izrasla! pa cu pokusati poslje nesto s frezom, ali tek iduci tjedan jer mi zupcanici dolaze tek u ponedjeljak na zalost! ali sredit cu to sve vec nekako! a kad jednom prodzem, onda ce ostatak godine biti pjesma frezat po frezanom!
*stjepan168 dobor ovo tvoje izgleda!
Evo danas se frezalo za krumpir,zemlja kaao beton iskustva jos nemam ali islo je ovako:1 prolaz 1 spora,2 prolaz 2 spora,
https://www.youtube.com/watch?v=dR4Otf7wKXE&feature=youtube_gdata_player
Koliki je radni zahvat freze, i kojom brzinom radiš.
I ja sam danas frezao, ali je išlo teže.
Kada sam danas uživo vidio novu frezu IMT 619 zahvata 140cm sve ove samogradnje mi izgledaju fantastično , to je toliko slabo i jadno napravljeno da nemam riječi devil):
I kad aneko pita zašte ne kupim novu , pa onakvu novu nebi uzeo ni za 300 evra
Ma znam taj osjećaj i rado ga se sjećam :icon_e_biggrin:
Nego kada pogledam ovu tvoju kostrukciju i uporedim je sa onim što sam vidio danas , pa daj ..... , Tvoja freza bi ovu mogla samljeti da je ni ne osjeti rofl):
koji ti je odnos na reduktoru freze