ja sam uzeo kardan bez lamele, 360kn četvrte kategorije, i tjera ju već 2 godine, i to dosta.......nemam problema, samo treba jako paziti, ovi sa lamelom nisu bili ispod 1000kn za frezu ili malčer.......a to mi je tada bilo skupo......
nije najskuplja, ima ih i skupljih MASCHIO, od 135cm ako se dobro sječam da dođe 22000kn, da li je i duplo bolja, to nevjerujem........
što se reduktora tiče, na mojoj gramip je kineski reduktor, al do sada nije procurio, niti sam imao bilo kakvih problema s frezom, al koliko para, toliko i muzike.......
ove godine sam s njim pripremao za kukuruz i suncokret, samo sam brže tjerao, 3 spora, da neusitni jako, i odlično je ispalo.......mislim da ću svake godine tako, jer probao sam tanjurati, pa nije valjalo, sjetvospremač za fergusona nemam.......
ova će te vjerojatno služiti.....od tog proizvođača imam rasipač, dosta ga gnojivo pojede, zato si vjerojatno čuo da plastifikacija nevalja, otišle lopatice na tanjuru za razbacivanje, pa zaštitni lim, pa plastična čahura što drži vratilo koje izlazi iz reduktora, između koša i regulacije otvorenosti.......inače novi dođe 2000kn, za toliko novca je i dobar, samo da su neke sitnice malo bolje odrađene........a star je 8 godina
ako budeš u blizini, javi, pa popijemo nešto......