vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Koliko ono frezaš godišnje?A što joj fali? Ja ju imam, i to malo širju 150!
Koliko ono frezaš godišnje?A što joj fali? Ja ju imam, i to malo širju 150!
Raspored motika se može korigovati. Trebaju biti u spirali. U predhodnom komentaru sa slike se vidi raspored motika u spirali, stim što sam po dve vanjske skinuo da ne zapinju za suport.ja sam frezal godišnje 15 rali, i svake tri godine imal ozbiljnih pizdarija po getribi od vladimirca...od udaraca je jelo blok getribe, sve rupe di su ležajevi su postale prevelike i jajaste...stalno nabija traktor...krivi raspored motika.
Kad gledam ovu skicu osovina po tome je samo ubačena u reduktor i trebala bi se moći izvući van ali opet napominjem da to nisam nikad radio niti bilo šta radio na njoj a kupio sam ju 2017 i godišnje frezam oko 35 ha,zato ako je netko baš skidao taj ležaj savjet i pomoć bi mi bili od velike koristi kako ne bi nešto pogrešno radioAko može osovina vani da izbije ležaj, ako ne onda moraš rastavljati. Možeš i pokušati sa komadom cijevi malo duža od osovine i da je približna debljine
osovine, navariti maticu u cijev, cijev malo zavariš za unutrašnji prsten ležaja i to ide onda vani sa vijkom u cijev.
Moraš mijenjati i semering i on je otišao.
Shaktiman se meni čini okbas lohotne pretanke nekako
Pozdrav, ja sam prije mjesec dana kupio novu frezu Lancer hd 230. Tezina je oko 500kg, za sada je samo isprobana i pokazala se dobro.Vece
Imam u planu da kupujem novu frezu pa me zanima da li neko ima vec od ovih proizvođača yurdusar i tako tih sličnih treba mi 2.30 do 2.5m radni zahvat pa me zanima kako su se pokazale ako je neko imao I da li ima neku preporuku gledao sam i one neke agrostar čini mi se da se zovu ali mi izgledaju bas lohotne pretanke nekako