MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
1600kg paleta + viličar to taj Zetor ne može. To bi trebao ph, povezan traktor do nazad i dobar uteg napred.
A koliko je cijena duplexa?Bio sam pred sat vremena
Zdravo. Bil danas u Unimeru. Kila negdje 1€, kako i kazes... Skupo je to...Tak je.. Mislim da je to najskuplji otpad.
2 profila U100, 750 dužine sam platil 13e.. 🤦
Kinez od 45ks sa viljuškarom skine paletu đubra od 1250kg, ako Zetor ne može 1600kg, i ti Zetori onda nisu ništa, prodajte to i kupite prave mašine1600kg paleta + viličar to taj Zetor ne može. To bi trebao ph, povezan traktor do nazad i dobar uteg napred.
Da skine, al ako je viličar spušten do poda. Nosit ju sigurno ne može, traktor od niti 2 tone da digne više od pola svoje težine 🤦Kinez od 45ks sa viljuškarom skine paletu đubra od 1250kg, ako Zetor ne može 1600kg, i ti Zetori onda nisu ništa, prodajte to i kupite prave mašine
Poz. Nastaje problem kod traktora kad hidravlika ne moze nositi viljuskar, koji ima 500 do 700 kg in jos nekakvu paletu sa tovorom cca 1t. I jos duge pologe su za kopacanje i to sve donosi nesto. Mozda jedno rjesenje, kotaci visoke nosivosti sa strane viljuskara.Da skine, al ako je viličar spušten do poda.
Skine i nosi, na knap ali ide. Stane neko napred na tegove i ide.Da skine, al ako je viličar spušten do poda. Nosit ju sigurno ne može, traktor od niti 2 tone da digne više od pola svoje težine 🤦