Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
ZJ,mislim da se radi o ulju za mješavinu. A njega bu potrošil,a ne mijenjal. Ili se varam🤔
Na putu domov. Model 555, 1.55kW 50ccm po specifikaciji. Prvi dojam prije bilo kakvog rada, tezi, kruci od Stihla i Husqvarne. 3 put jeftiniji, a vidjet cu. Ako bude kakvih problema, morat cu odrijesit "kesu" za Stihla il Huskija. Na prvu, svida mi se. 1900 kuna za gotovinu, 2100 na rate. Jako cudno moram priznat, mislim na cijenu. Ak je nesto jeftino, nesto ne stima.Drago mi je da sam pomogao, stiga trimeri bi trebali biti kvalitetni i dobri. Nadam se da ćemo vidjeti slike kada stigne stroj i naravno prvi dojmovi
Trimer izgleda baš dobro, vjerujem da bude radila godinama, ako one štraus i demon rade, radit će i ova puno puno bolje.Na putu domov. Model 555, 1.55kW 50ccm po specifikaciji. Prvi dojam prije bilo kakvog rada, tezi, kruci od Stihla i Husqvarne. 3 put jeftiniji, a vidjet cu. Ako bude kakvih problema, morat cu odrijesit "kesu" za Stihla il Huskija. Na prvu, svida mi se. 1900 kuna za gotovinu, 2100 na rate. Jako cudno moram priznat, mislim na cijenu. Ak je nesto jeftino, nesto ne stima.