gorangrub
Novi član
- Tu od
- 3 Svi 2020
- Poruka
- 21
Ja imam istu 535RXT, koristim i XP ulje i ono staro Stihl crveno mineralno ulje s naglaskom da ovo staro Stihl ulje koristim zadnje tri godine. Ne kosim puno, uvijek nakon kosnje ispraznim rezervar, nekad koristim i stariju mjesavinu ako mi ostane. Redovito cistim filter zraka. Imam vec kosilicu 6 godina, jos nisam mijenjao membrane iako cu to uskoro preventivno napravit. Pali normalno, ja zadovoljan. Znam raditi s njom 3 sata bez prestanka, osim zamjene flaksa i nadopune goriva Koristim 2,7 i 2,4 flaks. Po meni trimer s obzirom na snagu i cijenu definitivno best buy.Pozdrav svima na forumu.
Imao bih jedno pitanje, možda je nekome banalno ali meni nije.
Imam H535RXT, do sada sam koristio samo Husq. XP 2-T ulje i trenutno mi nije dostupno, da li je problem ako sada koristim STIHL HP ultra?
Mislim da li valja mešati ulja?
Znači koristio sam XP pa sada bih koristio HP ultra pa posle toga bih se vratio na XP, da li to valja tako?
Inače uvek pravim svežu mešavinu i nikada je nisam ostavljao duže u rezervoaru od 24h (danas za sutra), što se ne potroši bacim a ono u trimeru uvek potošim dok se trimer ne ugasi.