• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 400

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,243
Ja imam prvu seriju i nema instalacije za svijetla, ali zato ima podmazivanje uljem osovine klackalica, a to nisam vidio niti na jednom motoru!

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Vinkovici su vise za neke stacionarne lankše poslove nego za neke velike poslove i nije traktor sa kojim se može planirat da vodi gospodarstvo ne ako se ozbiljno baviš poljoprivredom
20230408_124342.jpg

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
150
U mojoj obitelji Vinković je bio jedini traktor od '87. do '94. kad je kupljen IMT i najveći problem s njim je bio transport. Kraj je brdovit, njive su skoro sve pod nagibom a ni put kroz selo tad još nije bio asfaltiran. Kuća mi je na vrhu brda a sav teret i sijeno se vozilo na gumenjaku. Čim se kola malo natovare on nema dovoljno mase da povuče nego se ukopava.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
Danas mogu u miru okačiti još koju fotku

Riješio sam svoje dvije mini parcele za krumpir i povrće ali čim sam ušao u susjedin vrt Tomek je rekao neš' jebat

Nadam se da nije posao bas od danas....

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,755
Ima netko ili zna od čega paše kombinirana ručica pokazivača smjera. Čuo sam na dva mjesta da ove iz Massive i nisu nešto.

I ako zna tko za kakav jednobrazdni plug(ravnjak ili okretač) za isti traktor.

verboncic

Član
Tu od
9 Lip 2012
Poruka
31
Pozdrav ekipa,
Zanima me jedna stvar imam TV418 i radim cijepač koji je bio na struju da ga prebacim na pogon T V preko izlaznog vratila.Zanima me koji je broj okretaja u sporoj i koji u brzoj vratila i koji smjer vrtnje je.
Imam ga 30 i nešto godina i nikada nije bilo ništa uključeno na njega.Pitam jer moram kupiti još multiplikator i pumpu,pa mi treba omjer.
Lijep pozdrav

.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,243
Trebaš veču brzinu na vratilu, a smjer ćeš odrediti kako ti odgovara na multiplikatoru i pumpi!

Na vrh