Ležaj ti je isti kao na seriji 400, 500 i 700, neko voli ležaj a neko mesinganu piksnu, šta je bolje, to je za raspravu, ja sam prije sedam osma godina na transportera stavio ležajeve i nije bilo nikakvih problema, zadovoljan. Upravo sam u radovima stavljanja zgloba od serije 800 na seriju 400 i tu sam isto stavio ležajeve. Bit će slike radova. Imam negdje oznake ležaja pa ako ti treba mogu ti sutra javiti. Provjeri u kakvom stanju su ti čepovi. Ako čepovi nisu najbolji onda ih malo obradiš i po njima uradiš piksne, ili kupuješ i ležajeve i nove čepove ili nove čepove i nove piksne, Čepovi ti se razlikuju od čepova na ostalim serijama tomeka, naime kod serije 800 donji dio ide na konus. Tek sada sam malo bolje pogledao slike, i ako nije optička varka čini mi se da je pohaban i onaj dio gdje ide piksna, tako da bi i to trebalo obraditi na glodalici pa onda uraditi piksnu ili piksnu i u nju staviti ležaj što sam morao i ja raditi, jer je zglob koji sam kupio bio u dosta lošem stanju. Pozzz.......