U kojem programu to crtaš?Novo rješenje upravljanja hidraulikom sa jednim razvodnikom i prekotlačnim ventilom.
Zanima me da li netko zna na koliko bara bi prekotlačni ventil trebao propustiti? View attachment 27953
Crtam u Microsoft Visio 2007,bilo je i to rješenje(Vidi postove prije) , ali sa ventilima ovo je razvodnikU kojem programu to crtaš?
Zar ti ne bi bilo bolje uzeti razvodnik koji u srednjem položaju vodi ulje u tank ?
Po meni cilindar je jednoradni,jer kad sam radio sa hidraulikom "podiznice" bez tereta se nisu spuštale ako nije bilo tereta.-a položaj ručice je bio prema dolje- krajnje spuštanje.Teško je reći, obzirom da ne znam izvedbu cilindra.
Pod plivajući položaj sam mislil da se ručica iz položaja spušteno ne vraća u neutralan položaj.
No, postoji jedan ozbiljan problem:ako koristiš postojeći unutarnji cilindar hidraulike, koji vjerojatno ima klip nevezan za klipnjaču, pa ga lako možeš izbiti iz cilindra podizanjem previsoko jer ga nema kaj isključiti u gornjem položaju. Pri tome lagano razbiti kućište.
.Ak koristiš dvoradni cilindar onda plivajući omogućava da se poluge šeću gore-dolje.