Motori su do vijka isti, mjenjači isto tak, ulošci diza isti, a kolko ja imam informacije i sama boš pumpa se isto štela i u nju idu isti dijelovi... tak da, isti traktor samo novije izvedbe s par vanjskih sitnica razlike.
10 litara ulja ti bu na knap, ustvari nebu dosta jer treba ulje i u filter zraka natočiti.
U boš pumpu točiš na mjerač.
O Muha, kao da nikad nisi rastavljao Medu...
U mjenjaču ima nekih razlika, na nekoliko osovina, postoje 2 tipa.
Osovina na koju dolazi mali konusno-tanjurasti, i još jedna ili dvije osovine se razlikuju na gornjem snopu.
Razlika je još u poluosovinama koje idu iz diferencijala, broj zubi se razlikuje. Nisam siguran koji je broj zubi, prošlo je dugo otkako sam mjenjao, ali mislim da je 11 i 12 zubi.
E sad, za ove gore navedene razlike nisam siguran jesu li izmjenjene baš kad su prešli sa 355 na 360, ili je razlika još napravljena dok su bili 355.
U katalogu su te razlike navedene tako da do broja traktora tog i tog ide jedna verzija, od broja traktora tog i tog ide druga verzija.
Razlika između njih je još u prednjem trapu, C-360 ima odlivenu shemu brzina između nogu, C-355 to nema.
Uglavnom, to su praktički isti traktori i vrlo malo dijelova ima na koje se treba paziti pri kupovini.
Usudim se reći da 98 posto dijelova paše na obadva.