AcA OPEL
Aktivni član
- Tu od
- 25 Ruj 2012
- Poruka
- 551
Dobro sam ga sastavio u to sam siguran jer kako sam vadio stare delove iz njega tako sam vracao nove unutra. Mislim samo obrnutim redosledom naravno. Gumica nije mogla da se okrene jer sam na nju stavio odmah onaj metalni deo da bi je ravnomerno terao. I na kraju krajeva je na stolu sve radilo.
Problem je sto sam ja kupio nov duzi glavni kocioni cilindar i cim sam ga namontirao nije hteo da radi. On je uvlacio ulje, ali nije imao pritisak skoro ni malo, a bio je nov. Posle i ovaj kraci otkaza pa smo posumnjali na kociono ulje. Kupio sam novo ulje, staro sam izduvao iz svih vodova, sve iprao cistim uljem i sad ovaj sa novim delovima nece da radi.
To mi nikako ne ide u glavu sta moze da pravi problem.
Poceo sam da razmisljam i o ugradnji kocionih cilindara od zetora, kao sto je Kavasaki odradio.
Problem je sto sam ja kupio nov duzi glavni kocioni cilindar i cim sam ga namontirao nije hteo da radi. On je uvlacio ulje, ali nije imao pritisak skoro ni malo, a bio je nov. Posle i ovaj kraci otkaza pa smo posumnjali na kociono ulje. Kupio sam novo ulje, staro sam izduvao iz svih vodova, sve iprao cistim uljem i sad ovaj sa novim delovima nece da radi.
To mi nikako ne ide u glavu sta moze da pravi problem.
Poceo sam da razmisljam i o ugradnji kocionih cilindara od zetora, kao sto je Kavasaki odradio.