Pa zato se zove Industrija Masnih TraktoraNe rugam se nikom ni ničemu. Onda je tvoj jedan od rijetkih. Kojeg god sam vidio svaki je mastan, negdje.
IMT
Pa zato se zove Industrija Masnih TraktoraNe rugam se nikom ni ničemu. Onda je tvoj jedan od rijetkih. Kojeg god sam vidio svaki je mastan, negdje.
Prednja osovina od TAM-a, slovačka kabina?Stroj...
To je tvoj ..stroj?Prednji diferencijal je kombinacija Star 660 i Gaz 66 a kabina je Poljska Naglak.
Najvjerojatnije manžete na cilindru, ali kad je poklopac več dole bilo bi dobro prerešetati razvodnik i ispitati sigurnosni ventil.Pojavio mi se problem sa poskakivanjem hidraulike na Ursusu c 360. Danas sam ga morao sa sijačicom pošlepati desetak metara. Normalno kada sam ugasio sijačica se spustila. Kada smo ga počeli šlepati sijačica se nakon par metara digla. Lijeva ručica za regulaciju rada hidraulika bila je u gornjem položaju. Sada me zanima gdje tražiti grešku, u pumpi ili u dijelu od razdjelnika hidraulike do cilindra.
To je pravilo nakon 2000 i neke, kad je taj traktor proizveden povrat je išel odozgoJoš nekaj: povrat u getribu bi trebal biti uronjen u ulje, odnosno negdje pri dnu.
Postoječu pumpu ostavljaš?Povrat sam mislio spojiti na mjerač ulja od mjenjača ili na povrat na poklopcu hidraulike, a dolaz ulja dolje sa otvora gdje dolazi reduktor prednje vuče.