L
KOBAC kaže:da ne davim previše, pokušaj malo opisati oba a mi ćemo pitati što nas zanima. niko ništa ne komentira i to me iznenadilo . mislim da su nam ova dva stroja jako potrebna ( meni i milanu55 če vjerojatno već trebati i ove godine)
lješnjakoljupci, prvo bi si svi trebali nabaviti ove strojeve što je nenad uslikao, a ne ne usisavače ( usisavač za skupljanje vam ne treba sigurno 5-6g možda i više godina, a za to vrijeme se mijenjaju i tehnologije i cijene),jer sa 200-300kg ploda lješnjaka imaš gadne borbe sa čišćenjem, a i par tona se relativno lako i brzo ručno pokupi( u početku naravno dok vočnjak ne stasa)
KOBAC kaže:toni_guberac kaže:Hvala na odgovoru,ja sam ove godine prskao sa 1% konc. herkulesom i isto je bilo dobro u starijem nasadu međutim u nasadu koji sam sadio proljetos(STAR 1G)bilo je sušenja.Mislio sam da je basta malo manje opasna pa sam htjeo da pokušam sa njom , usput 1l baste 200kn -herkulesa 80kn?
mislim da nas valjaju sa tim sredstvima i da su sva isti klinac ( ja isto nikakvu razliku nisam primjetio u ta dva sredstva osim u cijeni, čak se i mješaju u istim omjerima )........