krki
Aktivni član
- Tu od
- 1 Sij 2007
- Poruka
- 912
Potpisujem sve kaj si napisao...
PS: Uz Karlu, Smiljana, Kobca (isprika ako sam nekog zaboravio) jedan si koji je uvijek za pomoć...
problem je u tome kaj sam ja pisao prije par godina da sam nasao na talijanskim stranicama tone stranica od njihovih strucnih ljudi koji su provodili razne studije o lijesci a nasi vrli fakultetlije ne mogu tako nesto ,,to bi bilo neka bitna pomoc ,,a ovo da ja ocu pomoci ocu al to kaj ja znam vec sve je napisano po stoti put u ovoj temi,, slaba je to pomoc
jedan moj savjet s kojim se ne morate slozit a mislim da ce se meni na kraju isplatiti, je da je bolje polako napredovati i ulaziti u manje rizike od podizanja velikih kredita na dugo godina kad se nezna ni kaj bude sutra a ne za 30 godina
a opet ja ulazim u godine kad ambicije polako opadaju mozda mlade snage budu agresivnije u pozitivnom smislu samo u jednoj ep.plodova zemlje je reko jedan gospon veliki vocar da mu je super kaj su legalizirali da mu u plantazi radi penzioner jer mladi nemogu duze vrijeme izdrzat raditi u poljoprivredi a mozda ih je i sram toga
uh dosadno namoru jos par dana i eto me u plantazi 14 dana mi je previse bez mog drveca