Mrežice su 80 cm visine. A kad bude snijeg budem ih podignuo.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Hvala na odgovorima.
Samo zemljište se trenutno obrađuje za klasične kulture (pšenica, kukuruz, zob, itd). Prva planirana i obvezna predradnja koju moram napraviti je analiza tla i nadam se da će nakon toga dosta biti jasnije kako i što dalje.
Naravno svaki savjet je dobrodošao
Ako sam dobro shvatio, upis u upisnik poljoprivrednih gospodarstava nije OPG i za to se ne moraju plaćati doprinosi i slično ?
Što se tiče sadnica planirao sam kod Moulisa (kakva su Vaša iskustva s njima ?) iz razloga što je zemlja udaljena od Daruvara oko 15 km.
Inače želju za sadnjom imam već 3-4 godine, ali uvijek su druge stvari zakočile.
Volim poljoprivredu i šteta bi bilo da djedovina ostane zapuštena (a hvala Bogu ima je sasvim dovoljno )
Prosle godine sam posadio oko 450 sadnica, bacile su izdanke mnogo izdanaka negdje 3 negdje i 5 ili 6 izdanci su odrvenjeli. Moje je pitanje dali mogu tamo gdje imam vise od 3 izdanka ostale izvadit i presadit u skolu ili direktno na zemlju kao mladu sadnicu s obzirom da su sadnice dvogodisnje i nasad zasaden 2015 g u 11 mj pozdrav svima hvala
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk