B
takav sličan slučaj sam i ja imao u svojoj štali samo što je krava pobacila dvojke tako da nam je žao teliča a ipak nam je ostala krava te se nedavno otelila poslije tog događaja tako da veterinaru svaka čast spasio nam je kravuŠANANA IMT 565 kaže:Nama se prije jedno mjesec dana otelila junica i nije posteljica do kraja htjela van, stalno ju je gurala, ali nije ju uspjela izgurati, kako kaže bogec, nakon 24 h smo zvali veterinara, uredno je došao, izvadio posteljicu, dao je kravi neku injekciju i stavio pjenušavu tabletu u maternicu, sve je bilo bez greške i kvalitetno napravljen posao, došao je drugi dan provjeriti, izvadio je ostatke, te ponovio tabletu..... krava je odlično, ovaj put su veterinari učinili pravu stvar i zato im svaka čast, od one ''nesreće'' mislim da u mojoj štali nikad više neče napraviti grešku!![]()
pozna kaže:pitao bih konkretno, ti ljudi sto rade papke u privatnom aranzmanu,jel to na crno ili izdaju racun. za veterinare je jasno oni uglavnom dolaze raditi krave koje vec imaju problem,a sta je sa odrzavanjem cijelog stada od recimo 200-300 krava, kakvu kvalifikaciju trebam imati SADA po zakonu da bih to legalno radio jer koliko znam skole za taj zanat u Hrvatskoj nema.
ma daj koji če ti to veterinar delati :?: njima je puno jednostavnije doći u lijepoj bijeloj kuti,malo poštrumfati po štali, puknuti koju pikicu i zaračunati kojih 200-300 kuna za 10min. posla :twisted:abrkili kaže:pa to ti je čisto normalan veterinarski zadatak...onaj veterinar koji to neće raditi nije pravi veterinar i to mu treba reći u lice... :twisted:
mikemekis kaže:ma daj koji če ti to veterinar delati :?: njima je puno jednostavnije doći u lijepoj bijeloj kuti,malo poštrumfati po štali, puknuti koju pikicu i zaračunati kojih 200-300 kuna za 10min. posla :twisted:abrkili kaže:pa to ti je čisto normalan veterinarski zadatak...onaj veterinar koji to neće raditi nije pravi veterinar i to mu treba reći u lice... :twisted:
bogec kaže:mikemekis kaže:ma daj koji če ti to veterinar delati :?: njima je puno jednostavnije doći u lijepoj bijeloj kuti,malo poštrumfati po štali, puknuti koju pikicu i zaračunati kojih 200-300 kuna za 10min. posla :twisted:abrkili kaže:pa to ti je čisto normalan veterinarski zadatak...onaj veterinar koji to neće raditi nije pravi veterinar i to mu treba reći u lice... :twisted:
kod nas to svi veterinari rade, bez pogovora jer je jako velika konkurencija među veterinarima.
imaš na biranje veterinara koji če ti čistit papke kravama![]()
oni koji štrumfaju u bijeloj kuti samo jadnom mogu doč kod ozbiljnijih stočara, i nakon toga je suradnja gotova, ili se radi ozbiljno ili dolazi netko drugi
bogec kaže:mikemekis kaže:ma daj koji če ti to veterinar delati :?: njima je puno jednostavnije doći u lijepoj bijeloj kuti,malo poštrumfati po štali, puknuti koju pikicu i zaračunati kojih 200-300 kuna za 10min. posla :twisted:abrkili kaže:pa to ti je čisto normalan veterinarski zadatak...onaj veterinar koji to neće raditi nije pravi veterinar i to mu treba reći u lice... :twisted:
kod nas to svi veterinari rade, bez pogovora jer je jako velika konkurencija među veterinarima.
imaš na biranje veterinara koji če ti čistit papke kravama![]()
oni koji štrumfaju u bijeloj kuti samo jadnom mogu doč kod ozbiljnijih stočara, i nakon toga je suradnja gotova, ili se radi ozbiljno ili dolazi netko drugi
mikemekis kaže:onda ću ja bogec kod tvojih veterinara na praksu,jer nisam čuo da je igdje takva konkurencija,pa moraju bit dobri doktori i svestrani,što bi se reklo stručno,'širokog spektra'..![]()