Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ja to nisam napisal, to si si ti samo tak protumačil.
Sinek, na jednom stroju je tvornica odredila da se na 1 velikom servisu (kojeg naravno plaća korisnik) mjenja kompletno ulje u hidraulici, a išlo ga je fala Bogu preko 200 litri .... isto tak ti je nekad ferac imal na zadnjem blatobranu naljepnicu koje ulje kam i kad. U mjenjaču ga neki ni dan danas promjenili pa još idu nakon 2-3-4-5 ili više tisuća sati i još uvjek je žuto ko jestivo.
Dal bi koljeno vrtati da je takvo kvalitetnije od većine ulja koja danas možeš kupiti.
Naravno svaki veliki servis je uvjek plačal krajnji korisnik, a mali poklanja uvoznik, prodavač ili tvornica.
Ma 100% sam siguran da je pisalo 5585.
Ne,normalnih gabarita je,ali ima nekako čudne blatobrane,ko model bez kabine,a i kabinu neku čudnu imal.
Ak ga sutra sretnem zaustavim ga i uslikam.
Normalno da ga nemože naći jel nije ništa od navedenog, probajte sa 5243
Oficir, ja nikak nemogu razumiti to da taj sic u češkoj, u većini dućana, od samog proizvođača dilera i neznam kaj, govorim u Češkoj znači, sic nemožeš najeftinije nači ispod 1250 kn, i to je minimum minimuma.. kak onda kod nas u hrvatskoj ispadne još jeftinije nego tam di se pravi?
Za tu lovu, di sam vidio, ima nešta šta je približno slično tome, i ta cijena odogvara, velim, kad sam ja uzimao novi, i stari prodavao, 1500 kn je najeftiniji bio u Hubzinu, ja i Muha ga gledali baš nedavno i komentirali
Zetor boy taj sic novi koji se prodaje u navedenom dučanu je vjerojatno rađen u nekoj firmi iz češke koja nema veze sa tvornicom ali radi za zetor siceve.
Recimo taj sic ima ručke za pomicanje sica napred nazad na drugom mjestu i iza skala za riktanje težine vozača je drugačije izvedeno od tvorničkog ostalo je identično i 1000kn je.
A zakaj je to tak sa cijenama nemam pojma.
Očito on u proizvodnji ne košta više od 700kn.
Oficir, to je to šta ti ja pričam, orginal je orginal, i svuda košta tolko kolko je, sve je približno, ali nije to šta treba da bude, takva je i cijena.
Spektaklu nikad kraja : Neki dan, cjelo popodne izgubim na štelung kočnica, koje sam dotjerau u mm, s odličnim stiskom na papučicu.. danas obavim tehnički, 200 metara prije kuče imam kočenje zbog skretanja u ulicu, i desi mi se sranje, naravno : Spalim kočncu, skoro pol sata se pušilo van, na kraju vanjski cilindar otišao u k.ccc.. jedino te vanjske nisam zamjenio, i sad budem moral
Muhač, 40 km sam napravio po asvaltu od naštelavanja, ali mi je cilinder blokirao jednom, stari ga podmazao i očistio malo i išlo je do danas. Najveća ironija, kaj sam sve skužio dok sam doma došao, počelo smrdit u kabinu, onda sam imal kaj i vidit jbg..