Daj mi recite kod zetora 6340 prebacivanje kardana sa 540 na 1000, ali u neutralu je rucica i nikako da stavim na 540, nece ni lijevo ni desno a trebao bi lijevo, ne znam sta joj je.
Ili negdje u dol ugasi traktor stavi u neku brzinu i stsni kuplung i pusti i drži napetu ručicu ponavljaj dok ne uzubi .Ugasi motor pa prebaci,cak netreba povlacit rucni kuplung.whew):
Ili negdje u dol ugasi traktor stavi u neku brzinu i stsni kuplung i pusti i drži napetu ručicu ponavljaj dok ne uzubi .
Nisam, a bila je u neutralu ne znam tko je prebacio probavao sam i zutu znaci ukljucit kardan pa onda cimat ju pa mozda uhvati neka krci ko ga hebe al nista pa sam kardan peko brzina pa u 5. Pa vozio traktot napred nazad i nikako nece i ne e pogodit, da netreba nju malo dignut ili povuc negdje prvo da se moze okrenut?
Sunac ti tvoj i tebi, ti si pital za 47, a nisi napomenul da trebaš za 52 i odatle razlika.Muha jel se mozda sjecas koji sarafi mislim na debljinu i hod navoja imaju oni kaj ti drze kutiju na 4712,tam di se steze nosac za prvi kraj zetora ima 16 rupa sa navojem?