Borisllav360
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Srp 2017
- Poruka
- 1,609
Ne, Češka je vuča i još traktor ima na sebi prednji utovarivač koji se nikad ne skida sa traktora
Ja isto tako dok radim s stričevim torpedom TD 75 98 godište,uvjek u okretaju isključujem. Ispravno ili neispravno neznam,rob sam navike.Ja npr radim na brijegu a okrečem se na ravnom..svaki put kod okretanja isključim pogon..da li je to ispravno ne znam ali tak radim.
Koja je svrha voznje s ukljucenom vucom po cesti?Ne znam kako je na tvom traktoru, ali mi kada smo kupovali Zetora, i probali smo oko 7-8 komada 7245, na nekima se čulo to zujanje, na nekima ne, na ovom što smo kupili ne čuje se. Tako isto kod brata na 6340, kad ga je kupio nije se ništa čulo a sad nakon 4 godine čuje se prednja vuča kako proizvodi taj zvuk, ili su loši ležajevi ili zubčanici mada on nikad i ne isključuje prednju vuču, ni po asfaltu ni po makadamu.
Ne znam kako ostali ljudi rade koji nemaju kočnice na prikolici. Ali mi kada vozimo npr neki teret od 8-9 tona niz veliku nizbrdicu onda uključimo prednju vuču jer nemamo kočnica na prikolici, jer ipak sigurnije jeKoja je svrha voznje s ukljucenom vucom po cesti?
Svaka vama cast ali meni to nebi bilo ni na kraj pameti tak delat.Ne znam kako ostali ljudi rade koji nemaju kočnice na prikolici. Ali mi kada vozimo npr neki teret od 8-9 tona niz veliku nizbrdicu onda uključimo prednju vuču jer nemamo kočnica na prikolici, jer ipak sigurnije je